RETI Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Salut , cine ma poate ajuta cu un sfat ..sa schimb sau sa repar chiuloasa de la un hilux de 2,8 litri din 1992? Serie JT131LNA409034023???/ Sau poate un motor cu totul. astept detalii aici , Pm sau telefon 0754962823. Cu respect ! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 (editat) Re: hilux 2.8 chiulasa fisurata. Salut, cu toate ca parerile sunt impartite, poti incerca sa cauti o chiulasa noua la szackalmetal.eu/ro . Acu 1 an, am luat de la ei o chiulasa noua ( prezoane si garnitura metalica incluse ) pentru Mitsu L200 2.5 TD din 2005 cu 1700 ron cu tot cu transport. A durat 2 zile pana mi-a fost livrata in Tulcea. De atunci, nici o problema. Mentionez ca masina este condusa mai mult in Delta, namoale, mlastini, etc. Editat Mai 16, 2013 de yitzack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Mai 16, 2013 Autor Partajează Postat Mai 16, 2013 (editat) Re: hilux 2.8 chiulasa fisurata. Am vb la reprezentanta din Ro a firmei respective mai bine zis bucurestii........de cacat ..imi zice un telefon..? ce-l fute grija de telefon...pe firma sau pe persoana...cel fute grija..? poate cu Ro sau fara adica cu TVA sau fara daca sunt din ro sau din Uk...numai pretul nu il comunica.....ee secret crede ca cumpar racketa sa zbor pe luna. Mai incerc la alti ca deja m-am lamurit? Sa va mai dau exemple...repede am mai facut o intrebare la Baia Mare a aceiasi firma....promp imi raspunde pe email in3-4 minute pe maine 3036 de milioane cu TVA inclus....dupa vreo alte 30 de minute apare si raspunsul din Bucale.....4040 de milioane ,.se vede treba ca transportul este asigurat de o cursa boing 770 direct in Pipera...la astialalti nesimtiti.din bucuresti.Ce neamuri proaste. nu ne mai facem bine....NEVER. Editat Mai 16, 2013 de RETI Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: hilux 2.8 chiulasa fisurata. Am uitat sa specific ca doar pe persoana juridica trimit. Si eu m-am lovit de aceleasi ciudatenii de intrebari ale lor, dar per total, au fost ok ca si timp de raspuns, livrare si calitatea chiulasei. Eu am vb cu cei din Constanta. Initial am incercat sa sun la Bucuresti dar nu raspundeau la tel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: hilux 2.8 chiulasa fisurata. Ai incercat in Anglia ? Sunt firme care vand motoare intregi cu garantie 6 luni,preturi de bun simt 400-450Lire. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Mai 16, 2013 Autor Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: hilux 2.8 chiulasa fisurata. e singura scapare .................................mersi EMANOIL! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate