workaholic_ro Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 Avariat dar optic ok ? Cool ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
the_boss_ro Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: Cumpar Bloc Motor v12 fara chiulasa Avariat dar optic ok ? Cool ! [ATTACH=CONFIG]178918[/ATTACH] :))) Exact , numai ca eu vreau ca suport ptr geam sa fie pistoanele . Se vinde ? Sau se face in ciuda :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: Cumpar Bloc Motor v12 fara chiulasa vreau si eu unul :) tare frumoasa masa unde gasesc si eu una :) eu vreau sa fac unul didactic cu pistoane si arbore inclus :) si pe care sa il invart cu un motoras electric :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Mai 16, 2013 Autor Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: Cumpar Bloc Motor v12 fara chiulasa :))) Exact , numai ca eu vreau ca suport ptr geam sa fie pistoanele . Se vinde ? Sau se face in ciuda :)) Nu-i poza mea, e pescuita de pe net, dadeam cu ghicitu' nu faceam in ciuda. De fapt e o intreaga isterie si e explicabil, arata fain. Mese pentru barbati :)) https://www.google.ro/search?q=engine%20block%20table&psj=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.46471029,d.d2k&biw=1829&bih=863&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&authuser=0&ei=vKGUUfG8AtLw0gWdzoDQDg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: Masuta cafea V12 Tare! Cei de la Top Gear aveau ceva de genul asta.Neajunsul ei, ar fi greutatea si injuraturile luate de la nevasta,ca nu poate da cu aspiratorul peste tot.Sa nu mai spun ca daca ii f**i un picior din greseala, incepi sa-ti bagi pistoanele in ea de masa:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Mai 16, 2013 Autor Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: Masuta cafea V12 Tare! Cei de la Top Gear aveau ceva de genul asta.Neajunsul ei, ar fi greutatea si injuraturile luate de la nevasta,ca nu poate da cu aspiratorul peste tot.Sa nu mai spun ca daca ii f**i un picior din greseala, incepi sa-ti bagi pistoanele in ea de masa:grin: A, nu neaparat, se poate cu un bloc mic si usor, exista un V12 de 1497 cc. Ma gandesc ca trebuie sa fie si ieftin daca-i asa mic, mai ales ca-i o vechitura. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: Masuta cafea V12 Tare! Cei de la Top Gear aveau ceva de genul asta.Neajunsul ei, ar fi greutatea si injuraturile luate de la nevasta,ca nu poate da cu aspiratorul peste tot.Sa nu mai spun ca daca ii f**i un picior din greseala, incepi sa-ti bagi pistoanele in ea de masa:grin: Cred ca ar iesi ceva interesant si dintr-un V6 de Freelander:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: Masuta cafea V12 Misto ideea ...dar nu este cam grea , daca vrei sa o muti prin casa ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Re: Masuta cafea V12 Zilele trecute ma uitam la o chiulasa avortata de pe un fiat 1.6 16 valve ... sa va spun ca exact la asta ma gandeam? :ha1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Masuta cafea V12 salut, imi dati voie sa va prezint si modelul nostru de masuta si scaune din noul magazin house4x4 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.593451134008059.1073741833.240512719301904&type=1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Masuta cafea V12 Motor Toyota ?????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Masuta cafea V12 da????????????!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
the_boss_ro Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Re: Masuta cafea V12 Deci are cineva pana la urma ? :) :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexander_r Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: Masuta cafea V12 Avariat dar optic ok ? Cool ! [ATTACH=CONFIG]178918[/ATTACH] cum ar fi sa poata tine si dozele de bere reci :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate