Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Masuta cafea V12

workaholic_ro

Postări Recomandate

Re: Cumpar Bloc Motor v12 fara chiulasa

Avariat dar optic ok ? Cool !

[ATTACH=CONFIG]178918[/ATTACH]

:))) Exact , numai ca eu vreau ca suport ptr geam sa fie pistoanele . Se vinde ? Sau se face in ciuda :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vreau si eu unul :) tare frumoasa masa unde gasesc si eu una :)

eu vreau sa fac unul didactic cu pistoane si arbore inclus :) si pe care sa il invart cu un motoras electric :)

Link spre comentariu

:))) Exact , numai ca eu vreau ca suport ptr geam sa fie pistoanele . Se vinde ? Sau se face in ciuda :))

Nu-i poza mea, e pescuita de pe net, dadeam cu ghicitu' nu faceam in ciuda.

De fapt e o intreaga isterie si e explicabil, arata fain. Mese pentru barbati :))

https://www.google.ro/search?q=engine%20block%20table&psj=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.46471029,d.d2k&biw=1829&bih=863&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&authuser=0&ei=vKGUUfG8AtLw0gWdzoDQDg

House.jpg.d643c93a7fefedfcc6842ccd66537f96.jpg

Link spre comentariu

Re: Masuta cafea V12

Tare! Cei de la Top Gear aveau ceva de genul asta.Neajunsul ei, ar fi greutatea si injuraturile luate de la nevasta,ca nu poate da cu aspiratorul peste tot.Sa nu mai spun ca daca ii f**i un picior din greseala, incepi sa-ti bagi pistoanele in ea de masa:grin:

Link spre comentariu

Tare! Cei de la Top Gear aveau ceva de genul asta.Neajunsul ei, ar fi greutatea si injuraturile luate de la nevasta,ca nu poate da cu aspiratorul peste tot.Sa nu mai spun ca daca ii f**i un picior din greseala, incepi sa-ti bagi pistoanele in ea de masa:grin:

A, nu neaparat, se poate cu un bloc mic si usor, exista un V12 de 1497 cc. Ma gandesc ca trebuie sa fie si ieftin daca-i asa mic, mai ales ca-i o vechitura. :ha:

Link spre comentariu

Cred ca ar iesi ceva interesant si dintr-un V6 de Freelander:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Zilele trecute ma uitam la o chiulasa avortata de pe un fiat 1.6 16 valve ... sa va spun ca exact la asta ma gandeam? :ha1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare