Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Navigatie Pinin

alin_claudiu
 Share

Recommended Posts

Re: Navigatie Pinin

Ai harta Romaniei?

Eu ce gasisem pe net nu aveau harta Romaniei si vroiam sa stiu daca foloseste cineva navigatia masinii (cand am cumparat masina nu avea cd-ul pentru navigatie).

Multumesc

Se poate sa puneti o poza cu bordul masinii? Sunt tare curios cum arata navigatia aia, eu nu am vazut pana acum nici un Pinin cu navigatie si nici nu stiam ca exista.

Multam.

Interesant! Daca vad bine, este navigatie pe baza de indicatii text, nu cu harta. Pune o intrebare la reprezentanta, aia sigur au sau pot furniza la cerere. Doar ca e posibil sa coste cat nu face. Din cauza ca acoperirea poate fi "subtire". Un prieten a gasit pe internet pt o Toyota Avensis, dar ala e un model mai raspandit decat Pinin, in Romania nu stiu ce sanse ai sa gasesti pt Pinin.

Eventual pe forumurile din UK, ca tot e cu volanul "gresit".

Bafta!

• 5 months later...

Mno va salut!Nu stiu sa deschid topic nou,am tot cautat sa gasesc ceva vis a vis de schimbarea radio-casetofonului original cu un cd-player la un pajero pinin.Stiti careva ce functii se pierd la afisarea informatiilor pe computerul de bord?Exista posibilitatea adaptarii unui buton separat pentru accesarea computerului de bord?Multumesc tuturor!

In momentul inlocuirii, pe computerul de bord ramane afisat doar consumul mediu, nu se mai poate schimba. Si eu sunt interesat de cum s-ar putea pune un buton. In principiu, in spate la casetofon este o mufa universala pe care se poate conecta orice scula de muzica (eu am pus un MP3 Eboda cu card SD fara CD), dar mai este inca o mufa mica, parca cu doua fire, eu aia cred ca e responsabila pentru comunicarea cu computerul. Cum se face, nu stiu. Ar putea sa fie pur si simplu un contact, ar putea fi mai mult.... Daca e cineva dispus sa scurtcircuiteze ceva fire pe acolo pe masina lui, dau eu bere....

:D Am scurt-circuitat eu vre-o ora la ele de am ars cateva sigurante dar nu am reusit sa ma prind care ar fi firele cu pricina. Probabil trebuie vre-o rezistanta ceva sau poate mi-a scapat mie combinatia norocoasa.

Pai cate fire are mufa aia, ca e mica de tot? Uite, poate chiar azi scot MP3-ul afara, ca mi-am uitat un CD in cel vechi si vreau sa-l alimentez sa-l scot si ma uit si eu cum arata mufa. Cel mai fain ar fi sa puna cineva la bataie un casetofon original, sa-l alimentam si sa vedem ce scoate pe pini la apasarea butonului.

Mno va salut!Maine incerc si eu mai intai sa scot radio-casetofonul,am vazut ca e nevoie de doua chei "tip sarma" ca sa-l scot,apoi o sa pun radio-cd sa vad ce mama focului se intampla.De gasesc vreo solutie,cu siguranta ca anunt in gura mare pe toata lumea!

20131104_193118.thumb.jpg.abe51134f0ed97879996977519ca78cd.jpg

Eu ziceam ca poate e mufa aia mica neagra din poza, daca e aia alba cu multe cabluri, mai din dreapta, e nasol, e greu de rezolvat.... Trebuie un electronist bun de tot. Ma gandesc (sper) ca poate aia mare o fi pentru navigatie.

La mine mufa cea neagra nu era conectata la CD, sincer nici nu stiu daca o am. In schimb pe cea alba ramasa libera in poza am facut combinatiile plus inca 2 sau 3 fire care raman libere din cealalta mare dar toate fara succes. Deci cea neagra sigur nu are nici o treaba cu calculatorul ca la mine nu era conectata la CD-ul masinii. Cred ca ramane cea mica alba care e libera in poza ta.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use