teodorescu.florin Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Acum cateva zile,in parcarea unei reprezentante auto din Ploiesti,am vazut si fotografiat un Ford Thames 300E,reconditionat (dupa parerea mea,nu in totalitate). Oricum,dupa gusturile mele,ea este o masina clasica,rara,dar si frumoasa in acelasi timp,o masina care cu siguranta a facut istorie. Iata si un link ptr. cei ce vor si alte informatii: http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Ford_Thames_300E 1 Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bkp Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: Masina rara in Ploiesti Acest tip de masina nu era folosit ca ambulanta cumva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Mai 19, 2013 Autor Partajează Postat Mai 19, 2013 Re: Masina rara in Ploiesti Acest tip de masina nu era folosit ca ambulanta cumva? Cred ca a fost o auto-utilitara raspandita la timpul ei,si...posibil sa fi fost si ambulanta! Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate