Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sasiu ruginit f rau in spate pajero 95 7 locuri bulgaria

papillon_gs
 Share

Recommended Posts

Re: sasiu ruginit f rau in spate pajero 95 7 locuri bulgaria

Prima întrebare este dacă se mai vede seria....

Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o!

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

pentru @grs: Acum ca ai reusit sa aduni postari ca sa-ti pui anuntul de dezmembrari sunt curios daca continui cu parerile astea la orice si despre orice...

[sIGPIC][/sIGPIC]

pentru @grs: Acum ca ai reusit sa aduni postari ca sa-ti pui anuntul de dezmembrari sunt curios daca continui cu parerile astea la orice si despre orice...

Da, voi continua sa imi dau parerea dar nu la orice si despre orice, ci doar o parere pertinenta despre lucruri pe care le-am detinut, le detin sau pe care intentionez sa le detin...lucruri pentru care sunt direct interesat si pentru care pot oferi sfaturi in probleme de care m-am lovit!

Crede-ma ca asta sper si eu din tot sufletul...

Revenind on-topic: poate ca ar trebui incurajata lagalitatea si conformitatea masinii, ci nu faptul ca e "pe bulgaria" si merge ca nu se uita nimeni... la revizie nu se uita?

papillon_gs: Eu zic sa te interesezi la cei care se ocupa cu inmatriculari pe Bulgaria sa vezi care e solutia cea mai buna in cazul tau, tinand bineinteles cont de costuri...

[sIGPIC][/sIGPIC]

de ce nu iti iei alt sasiu?nu te intreaba nimeni fiind pe bulgaria..pe Ro daca era ii faceai recarosare

Da, voi continua sa imi dau parerea dar nu la orice si despre orice, ci doar o parere pertinenta despre lucruri pe care le-am detinut, le detin sau pe care intentionez sa le detin...lucruri pentru care sunt direct interesat si pentru care pot oferi sfaturi in probleme de care m-am lovit!

Pe viitor te rugam sa te abtii de la sfaturi ce indeamna la actiuni in afara legii, doar pentru ca tu crezi ca "nu te intreaba nimeni".

Nu avem nevoie de astfel de sfaturi.

Revenind la subiect. Cred ca s-a raspuns deja la intrebare. Cere sfatul celor care se ocupa de inmatriculari in Bulgaria.

Ce sa faci cu masina insa, numai tu decizi. Nu pot hotara membrii forumului pentru tine daca sa o vinzi sau sa o readuci in legalitate.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use