cretu Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Deci, vreau sa incerc sa imi fal (construiesc) un blog. Va rog daca puteti sa ma ajutati inn acest sens. Imi trebuie informatii despre ce inseamna acest lucru, respectiv, cat ma costa distractia, sau e moca. Vreau sa reincep sa scriu si sa aflu si parerea altora despre ceea ce se intampla in jurul nostru.Deja sunt satul. Am fost sfatuit sa nu incep sa fac asta pentru ca e posibil sa fiu "agatat" si sa deranjez. Dar, sincer, incep sa nu mai am rabdare pentru "normalitate". Daca ma puteti ajuta cu idei si informatii, va multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Re: Vreau sa imi fac un blog wordpress.com pentru inceput e ideal. E gratis si foloseste platforma pe care o folosesc majoritatea blogurilor. Daca o sa-ti placa si o sa vrei domeniul tau o sa fie foarte usor sa muti tot ce ai scris. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Re: Vreau sa imi fac un blog Blogspot.ro Eu am ceva cu care ma distrez .Postez in mare parte fotografii.Poti intra sa iti faci o idee... http://tractariautoconstanta.blogspot.ro/2013/05/varna-2013-track-forest-beach-day-3.html Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Re: Vreau sa imi fac un blog Contacteaza-ma si te ajut cu orice ai nevoie. Pro bono, bineinteles. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate