Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tampitii din trafic care provoaca accidente

Max

Postări Recomandate

Ramanem uimiti cate accidente sunt provocate de cretin fara nici o logica, de smecheri care cred ca ei sunt rachete si care au impresia ca sunt piloti desavarsiti.

Se pare ca rusii sunt campioni la asa ceva sau cel putin ei au cele mai multe filmari cu astfel de accidente.

De doare mintea cand vezi cu cate lejeritate trec in viteza pe culoarea rosie de la semafor.

[video=youtube;6C_yVh-OqYw]http://www.youtube.com/watch?v=6C_yVh-OqYw

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Tampitii din trafic care provoaca accidente

Eu nu am gasit cuvinte....nu sunt sanatosi....

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Se pare ca rusii sunt campioni la asa ceva ...

Nu-i adevarat frate, sunt romani, ca noi suntem cei mai prosti soferi, cei mai stresati, cei mai de c@c@t la orice! O dovedeste si "statisticile".

Doar ca niste ultranationalisti fanatici au titrat in rusa filmul, si au trucat si inscriptiile de pe indicatoare si panouri. :wink:

:ha:

LE: Exact ce spuneam! :ha1

Link spre comentariu

Vorba lui Optimus,cred ca erau romani :ha1

Uite si o varianta romaneasca :

http://www.trafictube.ro/mega-accident-compilation-trafictube-2010-2012/

• Like 1
Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Vorba lui Optimus,cred ca erau romani ...

Nu e vorba mea, chiar deloc. De fapt, vroiam sa subliniez faptul ca exista soferi la fel de prosti si poate chiar mai prosti si prin ate tari. In ciuda masochistilor care au o placere in a crede ca ei sunt ce-i mai "orice" (in rau) decat alte natii. Interesant ca intotdeauna prin "noi" ei inteleg de fapt un indefinit "ei".

Nici n-am apucat sa postez ca a si aparut prima opinie de acest fel. De aia am editat postarea mea, ca m-a si amuzat.

Ca sa nu se inteleaga gresit din nou, vreau sa mentionez ca nu am nimic personal cu nimeni, doar combat ideea in sine. Si o voi face mereu.

Link spre comentariu

Fiecare tara are zmeii ei ,insa fiecare dintre noi ne raportam la mediul in care traim si asa aducem exemple.Dar daca cautam pe google ,batranul google stie tot,o sa gasim mii de videouri de prin toata Lumea asta mare. Discutam cu un coleg polonez despre ruta pe care as vrea sa o fac la vara UK-Germania-Polonia-Slovachia-Austria-Ungaria si imi spunea sa am mare grija in Polonia ca se circula cu viteza mare si in majoritatea soferilor polonezi se comporta pe sosea de parca nu au reguli de circulatie.

...eu am cautat pe internet ceva statistici si am gasit asta : http://polandpoland.com/driving_poland.html

http://www.lovewarsaw.co.uk/poland/driving-to-poland.html

...si ar fi mai multe exemple ca video-uri sau alte bloguri,ziare, etc.

O Lume ideala ar fi ca toata omenirea sa se comporte civilizat ,si in circulatia rutiera si in viata de zi cu zi ,si totodata toti sa fim milionari ,dar daca ar exista acea Lume ideala ar fi prea plictisitor :grin:

Link spre comentariu

am reusit sa ma uit la o jumate din film doar - devine oarecum repetitiv

Mi se pare oare mie ca fazele cu soferi Zmei sunt cam la paritate cu cele in care pe cineva nu-l tin franele sau o masina umbla aiurea pe contrasens (sofer adormit/beat/etc?)

Mitsubishi Outlander 2.2D
Link spre comentariu

Se pare ca rusii sunt campioni la asa ceva sau cel putin ei au cele mai multe filmari cu astfel de accidente.

La rusi este procentul cel mai mare de camere de bord deoarece asiguratorii acorda foarte greu despagubiri. Un motiv mai este si faptul ca se insceneaza multe accidente . Un exemplu mai jos :

Link spre comentariu

La rusi este procentul cel mai mare de camere de bord deoarece asiguratorii acorda foarte greu despagubiri. Un motiv mai este si faptul ca se insceneaza multe accidente .

In Austria idiotii astia te pot amenda cu pana la 25000€ daca filmezi cu onboardcamera.

http://www.zurich-connect.at/versicherungen/auto/zusatzinfos/mitfilmen-verboten

Link spre comentariu

In Austria idiotii astia te pot amenda cu pana la 25000€ daca filmezi cu onboardcamera.

http://www.zurich-connect.at/versicherungen/auto/zusatzinfos/mitfilmen-verboten

Presupun insa ca acolo sunt muuuult mai dese camerele de supraveghere a traficului... si chiar sunt utile si eficiente:wink:

:h5

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Un accident recent in Lugoj. Nenorociti beti, soferul fara permis, au lasat-o pe femeie pe caldaram... Astia nu merita la puscarie.....

http://www.tion.ro/femeie-accidentata-grav-de-soferul-unui-bmw-la-lugoj-faptasul-a-fugit-de-la-locul-accidentului/1296579#

don't worry, be happy
Link spre comentariu

astia nici macar glont nu merita in cap! de ar depinde de mine sentinta lorr mai ales ca au fugit de la locul accidentutului ar fi castrarea

"If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal."
Link spre comentariu

Un accident recent in Lugoj. Nenorociti beti, soferul fara permis, au lasat-o pe femeie pe caldaram... Astia nu merita la puscarie.....

http://www.tion.ro/femeie-accidentata-grav-de-soferul-unui-bmw-la-lugoj-faptasul-a-fugit-de-la-locul-accidentului/1296579#

Si cum totul se rezolva ca in RROMANIA,tiganul imputit care a provocat acest accident, a platit unde trebuie si va fi judecat in libertate...DOAMNE ce a ajuns tara asta!!!

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Trist este ca nici unul din cei 4 adulti din masina nu au aruncat nici macar o privire catre victima intinsa pe jos din fata masinii...au mai trecut 2 masini si nici una nu s-a oprit sa ajute victima...

de sofer ce sa mai zic...munca silnica ar fi o pedeapsa usoara pt el.

Editat de dragoslav
Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000
Link spre comentariu

Si cum totul se rezolva ca in RROMANIA,tiganul imputit care a provocat acest accident, a platit unde trebuie si va fi judecat in libertate...DOAMNE ce a ajuns tara asta!!!

Avocata inculpatului:"regreta sincer fapta, are trei copii in intretinere...

Inculpatul, la intrebarea reporterului:"de ce ai fugit?" raspuns: "ca asa am vrut!"

Sursa: PROTV, stirile de la 22 : 30

Link spre comentariu

Nu mai am cuvinte. Sau nu mai am cuvinte care să se poată scrie aici, în legătură cu acest accident. :uameni

Numai bine!

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Pe sofer l-as lega de un stalp in piata centrala si as desemna pe cineva sa arunce in fiecare zi 10 pietre in el de marimea oului de gasca,asta pentru cate zile va avea de trait,pe ceilalti din masina i-as transforma in sclavii victimei pentru tot restul vieti lor,castrarea ar fi ca o eliberare pentru faptul ca nu ai condam la moarte prin mancatul de vii de catre sobolani.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Ce buna ar fi o "militie secreta" care sa faca un pic de justitie corecta in tara asta !

:g:g:g

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Ce buna ar fi o "militie secreta" care sa faca un pic de justitie corecta in tara asta !

Asta a fost intotdeauna raspunsul popular la abuzurile guvernantilor. Haiducii exact asta erau. In zilele noastre, "piratii somalezi" exact asta sunt. Cand cei care trebuie sa stabileasca si sa mentina ordinea in stat nu o mai fac, se apuca omul de rand, atunci cand simte ca chiar nu se mai poate asa. Doar ca asta deschide poarta catre alte posibile abuzuri...

Azi m-am oprit la o palma distanta de un tupeist intr-un SUV, sa priceapa ca nu e ok sa taie calea printre masinile cu prioritate. S-au speriat ceilalti care au vazut faza, ca ala nici macar nu a observat, se uita in alta parte. Mi-ar fi facut placere sa nu franez deloc si sa intru in el din lateral, dar inca n-am pus bara HD :))) Si sa ramana si fara permis la faza aia.

Pacat ca n-am timp de porcarii, ca mama ce i-as mai urmari pe unii... :grin:

Link spre comentariu

Ehehe , :) unii chiar fac bani frumosi din asta ! Aveti grija si la cei care fac semn cu farurile ca te lasa sa treci pentru ca ulterior vor sustine ca de fapt te-au avertizat sa nu te bagi si ai inteles gresit , iar daca vrei sa nu ramai fara permis trebuie sa cotizezi .

Editat de kosfunny
Link spre comentariu

Ehehe , :) unii chiar fac bani frumosi din asta !

De care parte a "baricadei"?:grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare