Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire Orastie Duminica 26 Mai

nick67

Postări Recomandate

Re: Intalnire Orastie Duminica 26 Mai

Prieteneasca,a fost super distractie,2 zile 25-26 perfecte pt off road traseu fain unde ploaia a facut ca traseul sa fie unul foarte dificil pt o parte din concurenti (unul am fost eu) din 27km la extrem am facut 7km ,doua clase open/extrem cam 40-45 de masini ,participantii traditionali de la Hunedoara,Deva,Cugir dar si surprizele de la Olteni (au venit sa cuceresca Ardeal-ul):tk felicitari nu va reusit :ha1:ha1:ha1

Multumesc inca o data colegilor de la Orastie pt efortul depus la organizarea acestei intalnire si va asteptam cu drag la noi la Cugir de "Toamna Cugireana" ( 28-29-IX-2013 ) tot genul prieteneasca unde de data asta sper sa ma lase pe mine sa fac traseul pt extrem, ca sa nu mai mergeti la pasunat cum spune un cunoscut

pace

si mai lasati off rodul de calculator :wink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari pentru realizarea uneia din cele mai mari prietenesti la care am fost.

Cred ca am reusit sa fac cel mai scurt traseu din istoria concursurilor si astfel m-am transformat in prima zi in organizator-recuperator.

Trial frumos cu un final spectaculos.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Salutam! un eveniment foarte reusit ! felicitari organizatoriilor !Totusi nu as fi prietenul baietilor de la orastie daca nu as spune si ceva negativ , cind scri un RB trebuie sa ai in vedere si situatia in care este prea multa ploaie precum si situatia in care poate fii doar uscat ( desigur nu este usor dar aice se vede experienta organizatorului ) . Pinti multumesc inca o data , pina la urma tu ai avut concursul tau ! Nic eu sunt cel cu care ai vorbit pe statie in Deva.

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

Adi, oricand e o placere sa fu alaturi de tine, mai ales daca e in fata :mrgreen:

Avand in vedere ca este prima lor organizare asa ampla cred ca putem sa ii iertam, au facut din open - extrem...asta este .Nu pot sa zic acelasi lucru despre Elefant...care abia ii asteapta la Hunedoara.

Cine vrea extrem va fi incantat de trasee,se lucreaza de ceva vreme deja la ele si sunt de vis.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Frumos dar si putin dezamagitor in prima zi la extrem desi am trecut prin toate cp si ps locul I a fost luat de baietii din oltenia desi nu au facut probele speciale (se vede si pe filmuletele lui Bogdan)si au mai ratat si un cp,nu am comentat nimic mergand pe ideea "la ei acasa sunt regulile lor"desi exista regulament destul de clar in privinta asta,de data asta ai iertam si ai asteptam la Hunedoara in Septembrie (asteptam pe toata lumea care vrea sa participe)si sa speram ca vom fi mai atenti ca ei.

scuze daca am facut vreun offtopic

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare