alexander_r Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Geamul de pe spate la fiecare 3 luni se blocheaza ( nu mai urca destul de usor). I-am uns toate lagarele, am bagat un tub de vaselina, merge o perioada dupa care iar urca foarte greu, chiar se blocheaza. o solutie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: motoras geam spate la ce masina se intampla asta? Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: motoras geam spate Salut, am avut la un 4Runner problema asta la geamul de la potbagaj, am dat cu silikonspray pe cheder, acolo unde culiseaza geamul si a mers perfect. Trebuie dat regulat si nu mai ai probleme, in plus chederul nu crapa si isi mentine elasticitatea. http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: motoras geam spate Da-l jos,desfa tot mecanismul si curata-l sa fie luna apoi reunge-l cu vaselina. De obicei se blocheaza din cauza mizeriei ,totodata verifica si releele.Cred ca motorasele de la celelalte geamuri sunt la fel cu cel din spate. Oricum, sa il dai jos si sa il pui la loc e o durere in partea dorso ventrala :grin: Daca pot sa te ajut privitor la manual ,spune-mi si o sa incerc sa te ajut. Spor la treaba si bafta ! Relee: Uite si un link ,poate te ajuta : http://www.hiluxsurf.co.uk/showthread.php?t=30271 1 Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexander_r Postat Iunie 2, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: motoras geam spate Desfacute, unse cu vaselina pe baza de lithium, sa vedem cat vor tine, va tin al curent. Da scuze despre un 4Runner era vorba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate