marian nicolae Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 (editat) Salut! am urmatoarea problema la Masina: se aprinde martoru de Motor cand vrea si Masina nu vrea sa mai traga,cand se apinde martorul nu mai intra Turbo,initial am crezut ca este ambreiaju asa ca la-m schimbat dar sa dovedit a nu fi el cauza,cand intra Turbo Masina suiera si turometrul urca fara Probleme daca am martorul aprins turometrul urca foarte foarte greu si nu trece de 3000. ma puteti ajuta cu un sfat ca-m ce ar trebui sa caut si unde poate poate nu este dusa turbosuflanta Multumesc! Editat Mai 29, 2013 de marian nicolae vreau sa stiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Y61 probleme turbo? EGR-ul dat jos si curatat de calamina. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Mai 29, 2013 Autor Partajează Postat Mai 29, 2013 (editat) Re: Y61 probleme turbo? EGR-ul dat jos si curatat de calamina. Multumesc de promptitudine!!! Imi poti trimite o poza cu EGR-ul asta? Editat Mai 29, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Y61 probleme turbo? Daca se aprinde martorul, are o eroare. Daca are o eroare, codul acesteia poate fi citit. Daca am citit codul, stim la ce sa ne uitam, avem un inceput. Evident, ce am scris mai sus este off-topic :ha::ha: On-topic:grin: daca ai schimbat ambreiajul fara sa fi citit codul de eroare, cred ca poti sa schimbi si turbina. Mai vedem dupa aceea ce mai schimbam. Ii dam noi de cap cumva. EGR-ul poti (si e chiar indicat) sa il cureti si fara sa ai cod de eroare (apropo, eroarea de EGR nu influenteaza DELOC parametri motorului, eu merg de peste 1 an cu eroare aleatorie de EGR) Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Y61 probleme turbo? Merita verificate si: A) senzorul de boost de pe intercooler. Cauta un coleg dispus sa-ti imprumute un asemenea senzor. A mai fost cineva aici pe forum care avea aceleasi simptome. B) debitmetrul de aer. Se scoate si se trage un fas - doua fasuri de spray pentru contacte. Operatiunea B) este cea mai simpla si ai putea sa o faci prima data. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Iunie 7, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Y61 probleme turbo? Azi am pus Masina pe tester la Nissan si am aflat ca singura problema care au gasito este debitmetrul,voi incerca sa-l curat cu spay de contact si daca tot nu merge as-i dori sa-l schimb iar in acest caz doresc ceva informatii eu primind oferta de 386€ la Firma Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Y61 probleme turbo? Cum s-ar zice ne-am prins ca o scanare a erorilor este mai ieftina decat o turbina sau un ambreiaj. Deci ai cod de eroare pe debitmetru, simplu si eficient detectata, si corespunde simptomelor descrise. Cotatia de 386 EURO este reala, ba chiar as spune ca este un pret foarte bun pt. un debitmetru original Nissan. Poti incerca cu un debitmetru neoriginal, de pe la furnizorii de piese auto. Pe la noi prin targ se invarte cam pe la 200 EURO. Asta asa la prima mana. Au mai fost cazuri cand eroarea 0102 nu era de la debitmetrul in sine, ci de ex. de la cablaj, fir intrerupt in mod absolut inexplicabil. Pentru a determina exact ce este defect trebuiesc facute alte masuratori, pe care anumite reprezentante Nissan nu le fac, desi sunt descrise explicit in manualul de reparatii. Ei pun testerul, pac 0102, pac alt debitmetru, pac iar 0102, pac alt debitmetru, pac iar 0102, pleaca bre cu cazanul de aici si lasa-ne:ha::ha: Pune debitmetru nou, si daca tot apare eroarea clar nu este piesa de vina. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Iunie 7, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Y61 probleme turbo? Am ajuns acasa am curatat cu spray de contacte debitmetru,am mufat bine am tras o tura cu Masina si nu sa mai aprins,acum astept pana maine cand voi face un drum, mai lung sa vad daca mai apare eroarea. Multumesc frumos de ajutor!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Iunie 20, 2013 Partajează Postat Iunie 20, 2013 Re: Y61 probleme turbo? Am intampiant probleme de genu... mai pot sa fie: -debitmetru (s-a mentionat si in alte posturi) -pedala de acceleratie -pompa de injectie NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate