Yonutz Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 (editat) Am fost, ne-a placut si mai vrem ...in acest sens vrem sa repetam figura in 8 si 9 iunie 2013 Tura 1 (anduranta) sambata 08.06.2013 Loc intalnire: Comana (localul Vlad Tepes) , ora 08.30 Traseu: Calugareni-barajul Comana Lungime traseu: 16 km Durata: 6-8 ore Tura 2 (soft) duminica 09.06.2013 Loc intalnire: Comana (localul Vlad Tepes), ora 10.00 Traseu: Calugareni - Parcul National Comana (Fantana cu Nuci) Lungime traseu: 10 km Durata: 4-5 ore Locuri disponibile: 5 / tura Se asigura: -caiac (caiac doua persoane) -vesta de salvare -padela -traseu -transport pe ruta Comana-Calugareni pana la caiace. -pelerina de ploaie -gustare + un energizant de "incurajare" Necesar(recomandari): -apa potabila sau alte lichide ptr tura (2 litri/om) -echipare cat mai lejera (camasa-tricou larg si sort-pantalon larg) -palarie si ochelari de soare -un tricou de schimb -crema de protectie solara cu factor cat mai ridicat (e buna aia de copii) -solutie sau spray contra tantarilor -saci impermeabili ptr lucrurile personale Costul distractiei: 100lei/persoana (cost ce este generat de cheltuieli). Detalii suplimentare pe PM sau aici in topic. O sa revin si cu ceva detalii :ft ...de la scrierea trackului ... Editat Mai 29, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Salut Intrebare : Ii primiti si pe cei care vin cu caiacul si echipamentul propiu ? thx. still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 29, 2013 Autor Partajează Postat Mai 29, 2013 (editat) Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Evident! Insa in mai mult de 5 caiace (noi avem 3) o sa ne miscam putin mai greu ...dar nu-i problema ...:grin: Asta ar fi traseul: http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/turaneajlov_zps83a74ba2.jpg "Caseta" tehnica: http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/neajlovgarmin_zps469c0887.jpg Editat Mai 29, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Eu ma bag pt traseul de duminica.Abia astept:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 30, 2013 Autor Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Un prim filmulet ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 30, 2013 Autor Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Inca un film sa va dea "incredere" ... :ih :ft :dr1 Ptr carcotasi ...nu, nu aveam motor la caiac (asa suntem noi mai sportivi :ha:) ...asa am crezut si noi cand am vazut filmele, ...dar cred ca editoru de film a luat putin razna ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 4, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Inca un mic filmulet ...asta e de stimulare ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Ce inima haina ai avut sa nu ma iei si pe mine la asa un traseu....:ha: Pana la urma care-i programul duminica? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Turele astea doua sunt independente? Se pleaca din Bucuresti in fiecare dimineata? Ca sambata nu pot sigur, lucrez, iar duminica as veni, daca nu apar complicatii sambata. Daca e cu innoptat acolo si activitatile legate intre ele, nu ma bag, sa nu incurc lumea. Astept urmatoarea dare in barci, vara e lunga... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2013 (editat) Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Da, Turele sunt independente. Se pleaca din Bucuresti in asa fel incat sa putem intra in traseu la o ora rezonabila. Dupa timpul probabil ... probabil ca weekendul ce urmeaza vom tine doar tura de duminica (vineri confirm in functie de ce se intampla cu vremea). Ptr tura de dumnica ...cu tine ...s-ar cam ocupa toate locurile ...:wink: De fapt si de drept ...incercam sa formam o echipa ptr un traseu ceva mai indraznet in vara (tura de doua-trei zile :grin:)... nu va zic ce si cum ...ca va speriati ... :ha: Ce vedeti in filmulet e doar o parte ...a traseului ... @liviu Patzachin, nu ti-am aratat in filmulete tot ...sunt si altele ...Am lasat filmul brut ptr ca nu stiam ce sa tai din el. :grin: Editat Iunie 5, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 (editat) Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Din ceea ce stiu eu, un vechi user al acestui forum, si anume RZV, a avut ideea si a pus bazele dezvoltarii acestor actiuni turistice in delta Neajlovului, el avand avantajul ca este din zona si chiar este connessor! Intrebare, ca sa stim si noi: sunteti asociati sau i-ai furat ideea, yonutze??? PS: Acest post NU este can- can, NU este atac la persoana, este foarte serios si cere doar o lamurire! Astept un raspuns la fel de serios. Editat Iunie 5, 2013 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 (editat) Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Coane Semaca, tu te auzi ce intrebi....? Pe bune.... De parca RZV a inventat apa calda.......Adica pana la RZV nu se mai dusese nimeni pe acolo cu caiacul ? Cum adica a "a pus bazele dezvoltarii acestor actiuni turistice in delta Neajlovului" ? Editat Iunie 5, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 De fapt si de drept ...incercam sa formam o echipa ptr un traseu ceva mai indraznet in vara (tura de doua-trei zile :grin:)... nu va zic ce si cum ...ca va speriati ... :ha: Ce ai in plan?! Poate ma tenteaza si pe mine. Ceva experienta am, ca fac de multa vreme rafting de placere si comercial, ma dau cu caiac si canoe cand am timp, am caiac rigid de tura, 2 canoe si o barca de rafting gonflabile. Astept cu interes prezentarea turei indraznete :wink: "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Din ceea ce stiu eu, un vechi user al acestui forum, si anume RZV, a avut ideea si a pus bazele dezvoltarii acestor actiuni turistice in delta Neajlovului, el avand avantajul ca este din zona si chiar este connessor! Intrebare, ca sa stim si noi: sunteti asociati sau i-ai furat ideea, yonutze??? PS: Acest post NU este can- can, NU este atac la persoana, este foarte serios si cere doar o lamurire! Astept un raspuns la fel de serios. ce-i aia "connessor" ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2013 (editat) Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Semaca, Raspunsul serios este: NU! Raspunsul oficial este: tot NU! Raspunsul neoficial este : din nou NU! Nota explicativa ar fi: NU inseamna NU! PS: am uitat sa spun ceva: clar NU! Acum ca am lamurit oarece aspecte ce trebuiau a le limpezi egzact ca apa din Neajlov ...sa traducem: 1.RZV-ul NU fost primul care s-a gandit sa faca ture de nave de croaziere, corabii, barci, canoi, caiace sau camere de tractor pe acolo. Inaintea lui probabil ca au fost si altii, care inaintea lor au avut si ei pe altcineva ...samd 2.Actiuni turistice? NU tata ...ce te crezi la bursa de turism? E SPORT tata, RELAXARE ca in reclama aia ...fotbalul si tenisul intareste Ppp... dar flacai noi mergem de fapt la caiac ...deci CRESTE BRANDUL exact ca pretul la motorina"! Ce vrei ...ma antrenez si eu ptr campionat, unde pot, cum pot, daca "cocopilot" nu gasesc ...trebuie sa fac si treaba celui din dreapta (sau din stanga depinde unde e volanul), asta e! ...:ha: 3.Eu NU sunt din zona, dar dupa doua zile ti-o desenez pe hartie exact ca pe Cioconda. Cu tot cu implanturile din tzatze. Parol. 4.NU suntem asociati, asociatii mei in aceasta afacere infloritoare sunt aia care vor da acolosea la vasle (pardon la padela)...nu aia care macane pe forum ...sa fie clar. Vrei sa fi asociatul meu? Trebuie sa muncesti tata... 5.NU am furat ideea nimanui...si asta e ca si cum ti-as zice ca atunci cand ti-ai cumparat tu masina de teren mi-ai furat ideea ...asta ptr ca aveam si eu masina de teren ...Sau invers ...ca nu mai stiu care si-a luat primul cotet 4x4. Sau ca si cum as invita pe unii la gratar si ai veni tu asa ..."cu patentu prin parcare" si mi-ai zice sec:"auzi ba ce faci tu aici nu stii ca eu am inventat friptura la gratar?" ...La care ti-as da si tie o bucatica mica, mica (cu mult os si sarata ca dracu) sa ti se duca nodul din gat, ca deh asa sunt eu, generos! Dar sticla cu apa ...as varsa-o in fata ta dupa aia pana la ultima picatura, mon ami uite asa de entertaiment, sa fie bine, sa nu fie (foarte) rau! 5 de NU ...explicati clar si la obiect ... Si apoi acum ar fi corect sa ma simt injurat exact ca Basescu? ...N-am vandut nici o barca ...dimpotriva ...am umplut curtea cu flota! :ha: Ce nu pot intelege si nici nu te-ai explicat vreodata ... de ce de fiecare data cand incerc sa realizez ceva, indiferent ce ...tu te pui contra sau ai ceva de carcotit ... exact ca Maria Tereza in sula calului ??? Si da, ATACAM NEAJLOVUL, din nou! Ori asa ...:ti ori asa ...:Hr Sunt mai decis ca niciodata! :wink: @crisguide Eu sunt inca amator dar as vrea sa ma pregatesc si sa ma documentez pana in toamna de ceva tura de 2-3 zile pe Dunare ...una lunga ... Acum ceva timp am vazut niste "offroaderi de apa" pe Jiu ...de acolo mi s-a intiparit ideea asta cu balaceala. Editat Iunie 5, 2013 de Yonutz 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Multumesc de lamuriri; puteai folosi mult mai putine cuvinte dar, deh, stilul atat de inconfundabil... Bafta in afacere! 1 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 (editat) Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Suna bine. Sa vedem pe unde voi fi la toamna. Daca te pot ajuta cu ceva, da-mi de stire. O sa iti mai scriu cateva sugestii in acest weekend legat de ceea ce vrei sa faci in toamna. 'Off-road-ul ala pe apa' este rafting. Daca vii prin zona si ai timp/este apa mare, te scot eu la o tura. Poate la intalnirea de la Rosia Montana, pe Aries?! :grin: Poate le surade si la ceilalti! :ha::ha::ha: Editat Iunie 6, 2013 de crisguide "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Yoane, vezi ca acum e momentul pentru Dunare. Daca mergi mai in amonte o sa gasesti Dunarea cat o mare mai micuta. Daca nu esti foarte grabit si mai stai o saptamana, ma tem ca va fi asa si la noi. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 8, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2013 Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Se contramandeaza tot (motive personale). Va multumesc ptr intelegere si imi cer scuze ptr eventualele neplaceri create. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Salut, Eu bag o tura maine (duminica). Din pacate n-am decat caiacul propriu asa ca eventualii doritori trebuie sa-si aduca propria barca. Razvan - 0721 206 909 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2013 Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Desi cu soarta nu te poti pune, daca ai cazut, te ridici si mergi mai departe ...scopul propus ...chiar daca la inceput se va ascunde de tine va apare pana la urma la orizont. N-am renuntat la idee ...si nici la planurile mele legate de caiace ... :wink: In iulie, cel mai probabil ultimele doua weekenduri vom face doua ture ...Va voi anunta aici in prima saptamana din iulie ...ce si cum! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovistein Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 Am vazut filmuletele, foarte frumoase imaginile si peisajele din videoclipuri.. Felicitari, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stnul Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: Atacam Neajlovul! (tura cu caiacul) 8 si 9 iunie 2013 nu pot sa cred ca va certati si eu stau cu caiacele in curte,terminati cu prostiile si haideti sa vedem cum este si pe apa,neajlovul prin acea zona este foarte frumos,eu nu am mai iesit de ceva timp,apropo la discutiile de mai sus,dar cand va veti hotari si voi avea si timpul necesar,voi incerca sa fiu prezent si eu cu ce pot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate