kosfunny Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 (editat) Va prezint un Samurai ce vrea sa intre in randul veveritelor nazdravane . :) Este din 1989, provenienta Olanda, 1.3 de 60 cp si a costat 1800 euro exact cum il vedeti . L-am bagat un pic la joaca si am fost placut impresionat . Chiar daca nu are blocabil sau MT-uri a facuta fata cu bine la cateva noroie . Masina se va inmatricula pe Romania, ieri i-a iesit CIV-ul si acum se alearga pt plata rahatului de taxa de mediu . Momentan este la mecanic pentru o revizie capitala si am deja prima lista :) Deocamdata, sunt la capitolul uleiuri, filtre, distributie bucsi la cercei (astept recomandari pt ca vreau sa ramana inaltata) , cruce cardan spate, cuplaj ax volan. Urmeaza sa se desfaca diferentialele deoarece se simte un mic joc in amandoua . Se doresc jante mai late , anvelope profil Simex si probabil niste planetare HD. Astept si de la voi informatii si idei pt ca nu mai mai cochetat cu veverite nici eu nici prietenul cu care am luat-o ![ATTACH=CONFIG]180328[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]180331[/ATTACH] Editat Mai 30, 2013 de kosfunny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Inca un Samurache salut, frumos cotet, sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el planetare hd nu are sens sa cheltuiesti banii aiurea, cu planetarele stoc duci 31 fara probleme, mai bine investesti in niste rapoarte in punti sau in reductor si intr-un blocant spate parere me este sa mergi pe bucsile stoc de cauciu nu pe poliuretan cat despre inaltat eu nu m-as duce foarte sus probabil doar cat sa nu atinga cauciucul in aripa asta daca nu vrei sa tai aripile bafta Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Inca un Samurache Sa-l stapanesti sanatos, ai observat cred, ca ai modelul cu puntile inguste. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 (editat) Re: Inca un Samurache ai observat cred, ca ai modelul cu puntile inguste. si jenti de vitara. care sunt ok, dar au un et nu tocmai fericit. bullbarul ala e cam mare si inestetic, ne prea se potriveste cu imaginea de ansamblu. Editat Mai 30, 2013 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Mai 30, 2013 Autor Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Inca un Samurache Va multumesc pentru urari ! :) Masina nu va fi folosita pentru extrem, ma gandesc ca nu e problema faptul ca e cu punti inguste. Ma gandesc totusi ca va fi altfel cu alte cauciucuri si jenti . Ce recomandati ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Inca un Samurache Bine ai venit printre posesorii de veverițe. Să-o stăpânești sănătos și să te bucuri de ea, să ai grijă de ea și nu te va dezamăgi. Jante poți găsi peste tot și de oțel întoarse gata, sau stock și le poți întoarce tu (jighi colegul nostru de pe forum întoarce jante - se pot întoarce și astea pe care le ai acum pe mașină) sau poți găsi alte jante, de aliaj cu ET cât mai negativ, dacă vrei s-o lățești un pic și să-i mărești stabilitatea. Ca lățime a jantelor, ținând cont că ăstea au 5,5 inci, dacă ai putea să nu pui mai late de 6-7 inci ar fi minunat. Anvelope poți pune 205/70/15 - dimensiunea stock, reșapate sau 205/80/15 reșapate sau 215/70/15 tot reșapate dacă vrei neapărat profil copie SIMEX, sau orice alte anvelope MT până la dimensiunea asta (215/70/15). Spun asta, ca să poți să mergi cu mașina cât de cât, pe stradă ... știu că există SJ-uri și cu roți de 31x10.50x15, dar implică alte modificări, pentru că o să pierzi putere, cu cât pui roți mai mari.:h5 Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Iunie 4, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2013 (editat) Re: Inca un Samurache Astazi voi pleca la Nicu din Valcea , la cumparaturi :) Roti, bancheta , diferentiale, eventual si un carburator de rezerva.. Pana acum Samurache a primit distributie noua, bucsaraie si cateva cruci noi, filtre , uleiuri si... un claxon suplimentar de trezeste toti mortii . Caterinca maxima :) Tot saptamana asta poate se reuseste a se termina si cu inmatricularea. Astept idei pt numarul de inmatriculare ! Editat Iunie 4, 2013 de kosfunny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: Inca un Samurache sa-l stapanesti sanatos...la puntile alea inguste s-ar putea sa ai probleme cu jantele de vitara daca pui gume pe 80...cel putin la mine asa s-a intamplat...dupa ce am pus niste resapate de 195/80/15 mi-au atins in arcuri...in rest numai de bine si sa te bucuri de el:wink: daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinake Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 Re: Inca un Samurache Sa il stapinesti sanatos si sa te bucuri de el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate