bogdan.sb Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Salut, are cineva o schita (sau o lista) cu TOATE punctele de gresare pentru Feroza? Cum se face gresarea exact? Stiu ca am nevoie de un fel de pompa - unde gasesc una mai ieftina si folosibila? Cum ar trebui sa fie capatul furtunului de la pompa de gresare? De unde stiu cata vaselina sa bag? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Gresare Feroza Salut, decalimetru (pompa) ar trebui sa aiba orice service daca nu, cred ca gasesti pe la rusi in piete, gura este universala la fel si orificiile de pe feroza care le gasesti pe la directie cruci cardane etc, sa zic undeva la 10 +- in total nu-mi aduc aminte unde sunt pozitionate exact dar daca te uiti cu atentie nu ai cum sa nu le vezi, vaselina de obicei se baga pana iese cea veche pe la vreo inchietura. Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: Gresare Feroza O pompa de gresare ieftina=unica folosita.''Furtunul'' cu siguranta nu se va infileta bine iar la imbinare va iesi vaselina.Capetele se vor rupe la prima utilizare asta o stiu din proprie experienta.O pompa mai de firma manuala pleaca de la 30 ron si poate urca pana la 150 ron asta pe un site cu ''articole de service'' de unde mai iau eu una alta.Eu mi-am luat asa ceva dar nu am folosit-o pentru ca inainte de fiecare drum mai lung masina merge la service pentru inspectie si gresare.Cu cat o gresezi mai des cu atat mai bine. Se greseaza articulatiile cardanice punte fata si spate, pivotii si articulatia cardanica de la directie. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Iunie 1, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2013 Re: Gresare Feroza Am vazut azi 2 modele de decalimetre, de fapt sunt identice, difera doar producatorul (si sper sa nu difere prea mult si calitatea materialelor...). Una cu 30 lae, aialalta cu 75 lei (avea stantat pe ea mare si numele firmei). Am cumparat-o pe cea cu 30 ... Saptamana care vine o sa vad ce si cum. Sper sa nu iasa prea multa vaselina pe la imbinari :grin: Gresoarele de mpa masina nu ar trebui sa aiva niste capacele, ceva care sa impiedice noroiul si praful sa intre in ele? Daca am vazut eu bine, pe masina sunt doar niste piese scurte, ca un fel de teaza cu un capat liber ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Iunie 1, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2013 Re: Gresare Feroza Am gasit un manual de service in lb. engleza. Este detaliat pe fiecare operatiune in parte, are desene, etc. O arhiva cu mai multe pdf-uri, in total 74 Mb. Intereseaza pe cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
narcis007 Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Gresare Feroza AR FI INTERESANT DE STUDIAT...:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Gresare Feroza E cumva manualul de service? Ala se mai gasea pe net. Sa te gandesti si la unsoare ca si acolo sunt unele mai bune altele mai slabe. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Iunie 3, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: Gresare Feroza Pe net l-am gasit. Este amanuntit, din cate l-am rasfoit. A, vazut ca specifica inclusiv forta de strangere pentru suruburi ... Fierare operatiune este data cu detalii si schite. O sa caut un fileserver gratuit si o sa-l uploadez. Am luat pana la urma vaselina de la Liqui Moly cu MOS2. E groaznic de scumpa (45 lei / 400 ml), dar sper sa merite. Am cumparat si o pompa pentru gresare. O sa testez saptamana aceasta ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Re: Gresare Feroza Pe net l-am gasit. Este amanuntit, din cate l-am rasfoit. A, vazut ca specifica inclusiv forta de strangere pentru suruburi ... Fierare operatiune este data cu detalii si schite. O sa caut un fileserver gratuit si o sa-l uploadez. Am luat pana la urma vaselina de la Liqui Moly cu MOS2. E groaznic de scumpa (45 lei / 400 ml), dar sper sa merite. Am cumparat si o pompa pentru gresare. O sa testez saptamana aceasta ... Am urmarit topicul tau. A iesit super masinuta. :lr Urmeaza sa gresez si eu.Ai reusit fara batai de cap? Ce probleme ai intampinat la gresare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Ianuarie 4, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Re: Gresare Feroza Se greseaza simplu: se conecteaza furtunul pompei la gresor si se apasa pe maneta. Cardanele trebuie putin invartiti ca sa ai acces la gresoare si ... cam atat Spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Re: Gresare Feroza Multumesc! Am sa mai cer sfaturi pe masura ce lucrez la masina. Cu stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate