pinti Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Urmează în curte să apară o tubulara si caut inspiraţie pentru o tubulara.Ştiu că este plin netul dar având în vedere că pe aici sunt şi persoane care au făcut deja poate au ceva sugestii au recomandări. Mulţumesc anticipat. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Inspiratie pentru o tubulara Salut Pinti, eu zic sa vorbesti cu Cernescu Claudiu si Costi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Inspiratie pentru o tubulara Uita-te si aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77803-Despre-tubulare REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 31, 2013 Autor Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: Inspiratie pentru o tubulara Asa ceva as fi vrut initial sa fac ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 31, 2013 Autor Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: Inspiratie pentru o tubulara Apoi am gasit astea doua ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: Inspiratie pentru o tubulara pai ce ai aratat tu pana amu nu sunt tubulare ,parerea mea . sunt dor niste masini care arata a masini care sunt facute din teava ,atat tot tubulare sunt alea utilaje care nu am nimic in comun cu o masina umbra lui dejan sau tubulare fratilor cernescu si asa mai departe dar cum ai zis este netu plin de ele banuiesc ca daca te uiti la poze de prin state o sati dai cumva seama de ce vrei sa faci oricum bafta la proiect :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 31, 2013 Autor Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: Inspiratie pentru o tubulara Romi daca te uiti bine nici una nu are sasiu decat din teava,au forma de masini ca nu pot avea forma de motocicleta. Cum stai cu lucru ? Lasa-mi un nr de tel pe pm sau un mail ca am ceva probleme cu airshocurile si poate ma indrumi la un expert in reglaj. Costi si Clau o vor face asa ca sigur isi vor lasa amprenta asupra aspectului. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: Inspiratie pentru o tubulara :)) sa nu ma intelegi gresit daca tot faci o tubulara fao cum trebe sa arate a tubulara nu a masina de strada majoritatea la noi cam asa le fac ,poate sunt eu mai dilau dar nu mi se par tubulare masinile care arata a masina de strada uitate la cele de la bgs sau la ex de mai sus cum ar trebui sa arate se face ditamai masinociu cu cauciucuri de 35 iar inaltimea finala a masini e de inca o data si jumatate inaltimea cauciucurilor , amu parca ma cert cu careva :)))) sau cu mine singur gusturile omului se difera deci poate si gustu tau se difera de al meu deseara plec catre hd deci ne auzim acasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: Inspiratie pentru o tubulara :)) sa nu ma intelegi gresit daca tot faci o tubulara fao cum trebe sa arate a tubulara nu a masina de strada majoritatea la noi cam asa le fac ,poate sunt eu mai dilau dar nu mi se par tubulare masinile care arata a masina de strada uitate la cele de la bgs sau la ex de mai sus cum ar trebui sa arate se face ditamai masinociu cu cauciucuri de 35 iar inaltimea finala a masini e de inca o data si jumatate inaltimea cauciucurilor , amu parca ma cert cu careva :)))) sau cu mine singur gusturile omului se difera deci poate si gustu tau se difera de al meu deseara plec catre hd deci ne auzim acasa Mie imi place cum zici tu , sa fie tava goala nu aripi si aripioare , stergatoare de palbriz si incalzitoare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alextoy Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 (editat) Re: Inspiratie pentru o tubulara ce s-a mai intimplat cu proiectul,ai renuntat sau aminat? Editat Noiembrie 11, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate