Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dilema care ma macina

Max

Postări Recomandate

Re: Dilema care ma macina

Max am urmarit cu atentie cele scrise pana acum si nu mi-am permis sa -ti dau sfaturi.Dar acum treaba facuta sa sti ca a fost decizia inteleapta ...chiar daca nu a fost luata cu inima ....E mai bine pentru animal si pentru voi.Cat despre faza cu arsul pe bot...suntem totusi in secolul in care suntem.... Fiind o boala virala, tratamentul este de sustinere cu antibiotice, antivomitive, antitusive si perfuzii. Boala este tratabila pana la aparitia semnelor nervoase. Cand acestea apar nu sunt reversibile iar acel animal va fi un animal chinuit toata viata . :sr

Dar a fost o decizie inteleapta.

I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Max, inteleg prin ce ai trecut, am avut o experienta asemanatoare acum cativa ani cand un caine mi-a fost otravit. :sr

LR Discovery 1 300TDi - actual

Opel Frontera Sport 2.0i - fost

Link spre comentariu

Parerile sunt ca fundurile fiecare are cate unul .

Daca ai fi fost mai aproape de Bucuresti as fi fost de acord sa preiau eu cateleusa , eu sunt mai incapatinat si poate am mai mult experienta .

Nu spun ca ai facut un lucru rau dar nu sunt de acord .

Sfatul meu de om patit este sa stergi acest topic si sa incerci sa uiti cat mai repede.

Eu sunt alaturi de tine .

Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l.

Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l.

Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare