ionica77 Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 (editat) Sa va prezint noul meu jimny de off road,an 2004,motor 1298cm,reductor sj 413 modificat 4.16.1 cu pinioane de la lowranger,tendoane fata cu bucsi de corectie unghi,suspensie old man emu,bari pahard reglabile,troliu 13000lbs,autoblocant spate spartan locker,snorkel,flanse distantiere 30mm,volan piele,anvelope insa turbo,etc. Editat Mai 30, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: Un Nou Jimny pe forum Jmecherie! Să-l stăpânești sănătos! :h5 Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: Un Nou Jimny pe forum Ce motor ai? Din descriere pare sa fie G13, totusi masina e din 2004, deci ar fi trebuit sa ai M13... Ce marime ai la anvelope? De ce ai optat pentru spartan locker? Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: Un Nou Jimny pe forum Belea ! Sa te duca sanatos pe unde vrei tu :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Iunie 3, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: Un Nou Jimny pe forum Ce motor ai? Din descriere pare sa fie G13, totusi masina e din 2004, deci ar fi trebuit sa ai M13... Ce marime ai la anvelope? De ce ai optat pentru spartan locker? motor g13 1298cm,anvelope 195.80.15 simex resapat,spartan locker am vazut la cineva pe o vitara si mergea super bine si am zis sa incerc si eu sa vad cum este si pretul este pe masura fata de un ARB,si masina cu autoblocantul si reductorul care il are acuma face fata mult peste ce pot alte masini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinake Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 Re: Un Nou Jimny pe forum Foarte frumos arata.Sa il stapinesti/plimbi sanatos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandesz Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Un Nou Jimny pe forum salut arata foarte bine,ai puntile intarite? ca cele originale (neintarite) nu prea rezista la offroad. aici ma gandesc mai mult le cel de fata. bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Iunie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Un Nou Jimny pe forum salut arata foarte bine,ai puntile intarite? ca cele originale (neintarite) nu prea rezista la offroad. aici ma gandesc mai mult le cel de fata. bafta puntile nu sunt intarite sunt cele originale,eu zic ca rezista foarte bine la off road,am rezerve daca se intampla sa se rupa planetare sau sa se sparga grupul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bandesz Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Un Nou Jimny pe forum salut nu m-am gandit la planetare sau grup ci la punte la carcasa ca sunt mai slabe decat cele de samurai si se indoaie destul de usor, o sa ai probleme cu unghiul de cadere,rotile din fata o sa stea in X. aici gasesti intaritura ce trebuie sudata pe punte http://www.offroad-armory.com/store/index.php?route=product/product&path=20_74&product_id=395 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 (editat) Re: Un Nou Jimny pe forum salut nu m-am gandit la planetare sau grup ci la punte la carcasa ca sunt mai slabe decat cele de samurai si se indoaie destul de usor, o sa ai probleme cu unghiul de cadere,rotile din fata o sa stea in X. aici gasesti intaritura ce trebuie sudata pe punte http://www.offroad-armory.com/store/index.php?route=product/product&path=20_74&product_id=395 Cine ți-a spus ție că se îndoaie? Sau cum ai măsurat prin comparație rezistența la îndoire a punților de SJ Samurai cu a celor de Jimny? Eu spun că sunt cel puțin la fel de rezistente, dacă nu chiar mai rezistente cele de Jimny. Și nici nu înțeleg cât de prost poate fi cineva să dea cu puntea în stânci în așa hal încât s-o îndoaie. Sunt bune acele armuri probabil, dar și fără ele e în siguranță mașina, punțile sunt foarte rezistente, mult mai utile sunt scuturile pentru cutia de transfer și rezervor. Numai bine! Editat Iunie 6, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Un Nou Jimny pe forum Nu s-a supărat nimeni. După cum probabil o să observi, discuția a fost inițiată de Suzuk, nu de mine, deci probabil pe el vroiai să-l ajuți. Omul a crezut că te referi la planetare și la grupuri, de-aia ți-a spus că are de rezervă, pentru că a dezmembrat astfel de mașini. Așa că, orice intenție de a ajuta, e lăudabilă, când se bazează pe ceva, concret. De-aia am întrebat eu de unde știi că nu sunt rezistente punțile de Jimny că eu n-am mai auzit, ba chiar am dat cu ele prin pietroaie și n-au nimic. Spui doar din auzite, sau ai testat? Sau doar ai văzut pe net acele protecții și ai crezut că fără ele nu se poate? Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Iunie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Un Nou Jimny pe forum da,vorbesc din experienta,dezmembrez suzuki jimny si stiu care sunt piesele cautate! eu am un samurai facut pt offroad numai bine si eu dezmembrez suzuki jimny am punti de fata intregi si una desfacuta,in 3 ani de cand desfac jimny am dat o singura carcasa de punte fata,eu zic ca sunt la fel de rezistente ca cele de samurai,la jimny grupul fata este mai slab decat carcasa punti,din cauza ca este cu 2 sateliti si carcasa satelitilor este foarte subtire,am rupt planetara am spart grup pe fata,am rasturnat masina dar carcasa punti nu am reusit pana acum sa o stric. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Iunie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Un Nou Jimny pe forum azi am achizitionat un amortizor de directie si niste praguri sper sa le montez saptamana asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Un Nou Jimny pe forum azi am achizitionat un amortizor de directie si niste praguri sper sa le montez saptamana asta. Să ne pui poze ... ce amortizor ai luat? Trailmaster sau varianta ieftină, amortizor de Mercedes W123 (Cobra)? Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Iunie 20, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2013 Re: Un Nou Jimny pe forum varianta ieftina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Re: Un Nou Jimny pe forum anvelope 195.80.15 simex resapat Salutare, Pe un alt topic spuneai ca nu-ti ating niciunde. Sunt curios cu cet ai inaltat suspensia de nu-ti ating. Intrebarea mea: cu SL 5cm (inaltatoare arcuri+amortizoare mai lungi) au loc fara probleme la flexari/viraje 195-urile? Ma rog, cu ajustarile de rigoare... taiat putin overfendere la praguri si bara fata ajustata... FARA sa fie nevoie de BL! merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Ianuarie 25, 2014 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 (editat) Re: Un Nou Jimny pe forum suspensia era old man emu 5cm,amortizoare + arcuri,nu atingea nici unde am avut si opritoare la puntile fata spate,acuma urmeaza sa fac iarasi un jimny am aproape toate piesele pentru modificare,troliu,autoblocant spate,reductor 4.16.1,barii pahard reglabile,bucsi corectie puntea fata,mai imi trebuie doar suspensie si am hotarat sa iau pro comp +2' Editat Ianuarie 25, 2014 de ionica77 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: Un Nou Jimny pe forum suspensia era old man emu 5cm,amortizoare + arcuri,nu atingea nici unde am avut si opritoare la puntile fata spate,acuma urmeaza sa fac iarasi un jimny am aproape toate piesele pentru modificare,troliu,autoblocant spate,reductor 4.16.1,barii pahard reglabile,bucsi corectie puntea fata,mai imi trebuie doar suspensie si am hotarat sa iau pro comp +2' Salut, Opritoarele fata , spate: cu cati mm le-ai marit fata de stock? Ai pus niste distantiere la tampoanele de cauciuc ca sa reduci cursa la flexari? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Septembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Re: Un Nou Jimny pe forum Salut, Opritoarele fata , spate: cu cati mm le-ai marit fata de stock? Ai pus niste distantiere la tampoanele de cauciuc ca sa reduci cursa la flexari? da am pus distantiere de 5cm la tampoanele de cauciuc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate