mac01 Postat Iunie 1, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2013 (editat) Re: Sistem supraveghere Ce spuneti de Q-See? M-am gandit la modelul QT 5680. Are cineva instalat un astfel de aparat? Editat Iunie 1, 2013 de mac01 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Sistem supraveghere Q see e ok am avut eu unul si a mers ok,nu l am restartat niciodata in 5 luni.Cat despre lege asa e este infractiune,nu contraventie,incredibil dar adevarat,si atentie la sunet ,iar e infractiune nu ai voie legal decat imagini. Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Iunie 2, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Sistem supraveghere @ DRAKUS; Merci pentru raspuns! In privinta sunetului; Nu mai este valabil. Ai voie sa-ti urmaresti angajatii la locul de munca (dau un exemplu) atat video cat si audio. Cu anumite exceptii, precum toaleta, vestiarul, etc... A fost candva-odata valabila aceasta lege. Acum nu mai este. M-am interesat inainte de toate, ce este perfect legal si ce nu este. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate