radu ovidiu Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Buna seara , dupa cum binestiti , o parte dintre voi , anul acesta am fost unul dintre participanti .. detalii maine ca acum avem treaba.. nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Superkarpata - impresiile unui participant Felicitari pentru participare ! Foarte tare ! Ti-am facut un topic special pentru ca, dincolo, impresiile pe care le vei posta se vor pierde......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 7, 2013 Partajează Postat Noiembrie 7, 2013 Re: Superkarpata - impresiile unui participant Pana la urma cum a fost la Superkarpata? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Decembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2013 (editat) Saptamana viitoare o sa fiu mai liber , si o scriu cate ceva + poze Buna seara , nu merita efortul nu v-a intelege nimeni Maine o sa incerc sa pun si ceva poze si filmari precum si continuarea . nu merita efortul sa pun poze a fost a trecut rain Editat Decembrie 19, 2013 de mariusg Am unit cele 7 posturi in 1 singur. nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate