air_wolf Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Re: De Rusalii spre mare 22.06.2013 Dar nu competitie, ci "amicala", bazata pe navigare dupa roadbook, utilizare de accesorii specifice in anumite puncte mai tehnice, etc. Ceva de genul asta. Ar fi o ocazie foarte misto ca lumea sa invete lucruri utile, intr-un cadru organizat si fara riscuri. Poate se gandesc unii si se pun pe treaba, in sensul asta. :wink: Eu chiar pot spune ca m-am intors "imbogatit" din experienta asta. pai poti merge la cupe... este cadru organizat, daca ai probleme are cine sa te ajute. in plus poti schimba informatii cu cei mai experimentati. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Re: De Rusalii spre mare 22.06.2013 Pai "cupele" alea nu sunt in cadrul campionatului national de offroad? Cu FRAS si altele? Ca eu personal nu sunt interesat de "nivelul" asta. Eu ma gandeam la niste evenimente mai relaxate, fara presiunea competitiei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 (editat) Re: De Rusalii spre mare 22.06.2013 Pai "cupele" alea nu sunt in cadrul campionatului national de offroad? Cu FRAS si altele? Ca eu personal nu sunt interesat de "nivelul" asta. Eu ma gandeam la niste evenimente mai relaxate, fara presiunea competitiei. In campionat poti sa PUNCTEZI la fiecare etapa, punctele acumulate aratand la final la ce nivel esti dpdv competional fata de ceilalti dupa o perioada determinata. La cupe nu este asa. Rezultatele nu se cumuleaza intr-un clasament general. Cupele doar se fac sub tutela unei federatii ptr a se incasa niste bani de la concurenti si organizatori contra unor riscuri ipotetic acoperite. Dar unde adrenalina se mixeaza cu presiunea timpului ... se produc greseli care duc la gauri in buzunare (uneori mii de euro chiar si dupa o etapa). Atata timp cat iti poti permite chestia asta (ai de unde sa pui la mezat bani ptr reparatii de fiecare data) si iti place ceea ce faci e ok ... Din punctul meu de vedere, asa cum vad eu lucrurile ...una este hobbyul legat de offroad si cu totul altceva este automobilismul legat de offroad ca si sport de performanta. Editat Iunie 27, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 Re: De Rusalii spre mare 22.06.2013 Am priceput: e chestie "oficiala"! :grin: Deci sar peste astea. :wink: Eu tin masina asta pentru un condus fara griji indiferent de starea drumului si anotimp, sa-mi fac treaba cu ea la munca, si cand sunt liber sa ma simt bine la o ieseala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CarDriver Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Re: De Rusalii spre mare 22.06.2013 Am citit pe nerasuflate ... :bravo bravo, faina prezentare! ... mai ales ca la sfarsit mi-a parut rau :cr3... pentru mine, ca n-am fost si eu! ... asa-mi trebuie daca nu citesc forumul zilnic! ... :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Re: De Rusalii spre mare 22.06.2013 Am priceput: e chestie "oficiala"! :grin: Deci sar peste astea. :wink: Eu tin masina asta pentru un condus fara griji indiferent de starea drumului si anotimp, sa-mi fac treaba cu ea la munca, si cand sunt liber sa ma simt bine la o ieseala. faci ce a scris Yonutz doar daca vrei sa cistigi cupa :D daca vrei sa te dai, organizat, cu un roadbook, cu asistenta, atunci da, te duci la cupe. nici mie nu-mi place o federatie de automobilism care nu face nimic pentru acest sport (offroad adica), dar sa organizezi ceva gratis, la un nivel mai ridicat decit o iesire cu prietenii, este destul de dificil. asa ca trebuie apreciat efortul celor care au organizat "De Rusalii spre mare" :rsp The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drifter Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 (editat) Re: De Rusalii spre mare 22.06.2013 Cu rectificarea ca participarea nu a fost gratuita suntem de acord ca s-a depus ceva efort la organizare..:wink: Optimus in actiune : La Start in Dobrogea ..si alte cateva Editat Iunie 29, 2013 de drifter Nissan Patrol K260 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 29, 2013 Partajează Postat Iunie 29, 2013 Re: De Rusalii spre mare 22.06.2013 Ce tare! Acolo aveam putine emotii, ca nu mai eram sigur de socoteala, navigatorul nu-mi dadea nici un raspuns, si imi era groaza sa ma intorc iar. Cand v-am vazut masina am simtit o usurare. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drifter Postat Iunie 30, 2013 Partajează Postat Iunie 30, 2013 Re: De Rusalii spre mare 22.06.2013 Nissan Patrol K260 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate