Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"New" moto

Max

Postări Recomandate

Ma tenteaza sa cumpar motocicleta de la mai jos. este exact ca si modelul din imagine doar ca are alt tip de toba.

Honda CBR1000F

E in stare foarte bune, merge traznet (am facut azi o tura cu ea), are un cuplu fantastic, e lunga si grea, nu prea o poti ridica intr-o roata. Pozitia pe ea este destul de comoda pt unul cu gabarit ca si al meu.

E veche dar e in stare foarte buna. Doar de un set de anvelope ar avea nevoie.

Ce parere aveti?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nanuk

Re: "New" moto

motorul in sine este f misto si daca ii pui un set de gume moderne sta pe curbe f bine.

atentie insa la motoarele vechi.au multe vicii ascunse cum ar fi suspensie imbatranita,frane obosite,etc.degeaba merge ceas motorul si arata bine carena dk iti blocheaza etrierii la 200 km/h

Link spre comentariu

de acord cu ursu - eu am mers cu un FZR de 1000 vechi si a fost horror. Motorul trage bine (1000cmc - e normal) insa trebuia sa ma hotarasc din timp daca voiam sa opresc, pe curbe statea ca un Defender fara amortizoare (no offence :grin: ). Motocicletele din generatia aia sunt f greoaie. la e un motor de prin '90 daca nu ma inseala ochiu.

Mai bine aranjezi ca lumea CB-ul si ai motor misto.

Link spre comentariu

Din tura pe care am facut-o ieri, motorul merge brici, suspensia se comporta foarte bine, franele la fel. E drept ca nu am fost cu 200km/ ora si nici nu o sa ma duc vreodata. Chiar ma gandesc ca sa ii limitez puterea daca o cumpar. Nu vreau sa fiu donator de organe. Nu inca.

Imi place motocicleta pt ca e grea si stabila. Si nu e chiar atat de periculoasa ca si un "polizor" din asta nou.

Ma enerveaza si faptul ca stau cu CB-ul ala in garaj din lipsa de membrane la carburatoare.

Acum , nu imi permit ca sa imi iau motocicleta visurilor mele. CBR-ul asta e la pret bun (1500 de euro). Intradevar, e din 1989 dar e in stare foarte buna si nu a fost trantita. Si, sincer sa fiu, mie imi plac mult modelele astea mai vechi. Au o linie clasica.

Link spre comentariu

de acord cu ursu - eu am mers cu un FZR de 1000 vechi si a fost horror. Motorul trage bine (1000cmc - e normal) insa trebuia sa ma hotarasc din timp daca voiam sa opresc, pe curbe statea ca un Defender fara amortizoare (no offence :grin: ). Motocicletele din generatia aia sunt f greoaie. la e un motor de prin '90 daca nu ma inseala ochiu.

Mai bine aranjezi ca lumea CB-ul si ai motor misto.

Ai nimerit un FZR varza ... am facut j'de mii de km cu un FZR1000Genesis 89, superb, m-a adus de fiecare data acasa, chit ca o data am alimentat in Constanta cu 50% benzen 50% h2o.

Max - CBR-ul ala este un motor senzational, locomotiva, poti mrge in 2000 ture fara sa protesteze ... dar ... nu este pentru oras, sau drumuri scurte ... este lunga si grea = oboseala la manevre.

Nu are rost sa limitezi puterea ca oricum o sa aiba cuplu ... si are cam la fel cum au astea moderne, adica peste 100Nm.

Nevasta nu trebuie sa fie suparata, ca pozitie mai buna ca pasager pe CBR1000F nu gaseste!

Asta sau un CBR 1100 XX mai nout

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

este lunga si grea = oboseala la manevre.

pai daca te uiti bine asta ziceam si eu. mie nu mi s-a parut nimic distractiv la motocicleta aia. Era ca un cazan mare si greu cu motor puternic si 2 roti. No offence :p

De acum 20 de ani motocicletele au evoluat f mult. parerea mea e ca cu cat sunt mai noi motocicletele cu atat mai mare e distractia si cu atat esti mai in siguranta (manevrabilitate, frane, suspensii). Deci, daca nu te-ai indragostit prea tare, eu zic doar sa faci o tura cu CBR1000 ala si apoi sa te sui pe un 600 cu 10 ani mai tanar. Si o sa ai o revelatie.

Link spre comentariu

este lunga si grea = oboseala la manevre.

pai daca te uiti bine asta ziceam si eu. mie nu mi s-a parut nimic distractiv la motocicleta aia. Era ca un cazan mare si greu cu motor puternic si 2 roti. No offence :p

De acum 20 de ani motocicletele au evoluat f mult. parerea mea e ca cu cat sunt mai noi motocicletele cu atat mai mare e distractia si cu atat esti mai in siguranta (manevrabilitate, frane, suspensii). Deci, daca nu te-ai indragostit prea tare, eu zic doar sa faci o tura cu CBR1000 ala si apoi sa te sui pe un 600 cu 10 ani mai tanar. Si o sa ai o revelatie.

M-am urcat e un 600 cu 10 ani mai tanar si nu m-am simtit bine. Prea ma forta ca sa stau chircit. Trebuia turat mai tare. Nu uita ca am un anumit gabarit care nu imi permite sa stau comod pe orice motor. In mod normal un chopper ar fi cel mai potrivit. Dar nu pot acum sa il iau pe ala care imi place mie.

Exista si Toyote cu n ani mai tinere si cu performante ale motorului mult mai bune dar tot nu as da batrana mea HJ60 cu 6 cilindrii, simpla si fiabila.

Oricum...inca ma gandesc...

Link spre comentariu

nenea Max eu iti urez succes,

sunt fericitul posesor a 2 vechituri respectiv un BMW K 100 RS din 1988 si un MBW K 1100 RS din 1998

azi m-am dat cu BMW R 1200 GS al lui SWW(deabia luat: 27 km)

poate sunt eu mai de moda veche dar consider ca in urma cu cativa ani se faceau motociclete si masini de calitate

sau poate sunt doar nostalgic, dar pur si simplu consider ca in ciuda evolutiei tehnice evidente se constata si pierderea unor mari avantaje ale motociletelor vechi

motoarele mele sunt in stare tehnica excelenta si nu prea am ce sa el reprosez in ciuda varstei si kilometrilor

eu consider ca indiferent ce probleme ar avea motorul ala merita sa il repari oricand si sa mergi cu el in continoare

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

ca motociclist as putea spune ca pana si motocicleta aia e mica de el :p

dar cu siguranta e destul de puternica si asigura unminim de confort si manevrabilitate

BAFTA!

Link spre comentariu

si? ai luat-o?

impresii ceva? ne vedem la intrunirea de la Cluj?

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Da, am luat-o.

E o bestie. Merge impecabil. Indiferent in ce treapta sunt, cand dau gaz se duce ca glontul.

E lunga si grea si nu se ridica intr-o roata.

Trebuie sa ii mai cumpar anevlope noi si sa ii fac o revizie (ulei, filtre etc...)

Link spre comentariu

Are 47.400 km. Nu a fosta cazuta. Totul e intact.

Imi place ca are ghidonul drept nu cazut ca si la speed-uri. Nu ma forteza sa stau aplecat. Bineinteles ca e dezavantaj la viteze mari dar oricum nu am fost cu mai mult de 200 km/h

Link spre comentariu

Sa o stapanesti sanatos :1

Astept o propunere de intalnire a membrilor clubului.....de data asta cu motoarele.

BAFTA!

Link spre comentariu

Astept o propunere de intalnire a membrilor clubului.....de data asta cu motoarele.

BAFTA!

Nu e rea ideea. :grin:

Calculam... :grin:

Hai sa vedem cati sunt cei care au si moto...

Link spre comentariu

SIGUR E DESTUI PENTRU O ADUNATURA,

si abia astept sa me adunam :h5

BAFTA!

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare