adamu Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: "New" moto a compari un K cu un GS nou...ca si cand compari o VOLGA cu un Defender!sunt 2 motociclete total diferite,nu au nici o legetura una cu alta,nu poti nici macar sa te gandesti sa le compari,prietene!daca MAX e pasionat de offroad,mai bine ii recomand un enduro sau enduro turing,cu care sa mai bantuie prin frumusetile patriei...pe langa sosele!posesor GS 1200,gs 650 Dakar,YZ450 2009.bafta tuturor motociclistilor!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: "New" moto Intru si eu cu 2 motoare. Plus 3 posesori de carnet A+B in familie. Putin aglomerat dar merge. 1 buc Kawasaki EL250 Eliminator - primul motor, ramas mic dar inca foarte bun de sosea. Cedat spre distractia copiilor, mai ales al fiica-mi. 1 buc. Kawasaki KLR 500B Tengai (fratele putin limitat al Tengaiului de 650, facut pentru Austria) Folosit mai ales pe forestiere, asa ca frumoasele-i carene sunt agatate in garaj. Motiv sa ma intrebe din cand in cand cunoscutii daca m-am trantit cu ea :). Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: "New" moto MAX<sa te bucuri de ea> si sa te poarte departe!pare ingrijita,si daca zici ca e in stare buna,o sa te tina mult si bine!e reusit modelul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: "New" moto update de moto si la mine http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ ... 0%2006.htm doar ca e 2008. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: "New" moto bah' cb'u era cu suflet... te-ai dedat la zzrici... :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: "New" moto am si eu doua roti (Suzuki VX 800), doar ca acum sunt un pic cam strambe.. s-a gasit un 4-clase sa faca stanga peste mine, in timp ce-l depaseam. noroc ca eram echipat :grin: De cand a dat caldura asta, nu ma gandesc decat cum s-o pun inapoi pe picioare.. Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Re: "New" moto Salut Am si eu un motor mai mic dar nu chiar f mic , are 250cmc si "cutie automata in 2 trepte" Acaret de oras. Atasata poza Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iunie 13, 2009 Partajează Postat Iunie 13, 2009 Re: "New" moto @MAX: Un prieten f bun (cel despre care ti`am dat PM sa vad daca se poate sa te ajute cu piesele pt cea cazuta ... :sr ) are FZR 1000 ... singura impresie a unui astfel de motor dupa ce te dai vreo 200 km : Nu stii cand i`ai facut si cel mai important .. CUPLUL .. Cand intri in depasire si te dai un pic la ea , deja kilometrajul indica cu 2.. in fata :grin: Raman si eu la parerea ca e un motor de iesit in afara orasului ... Asfalt uscat si sa te poarte cu placere peste tot :h5 :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: "New" moto Si daca tot suntem pe subiect de ce sa nu postez si ceva poze cu je :grin: kawa.jpg[/attachment:8v0wxqrb] kawa1.jpg[/attachment:8v0wxqrb] kawa2.jpg[/attachment:8v0wxqrb] kawa3.jpg[/attachment:8v0wxqrb] Si ceva "dragut" oferit de organizatorii ultimei intalniri a bikerilor la CT la "Seawolves Bikers Fest" -Mamaia 2009 riding.jpg[/attachment:8v0wxqrb] ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: "New" moto Scuze pt ATATEA post`uri dar nu a mers sa editez on topic : pt cei care au "calaria" in sange , aici puteti vedea poze si filmulete haioase de la ultima intalnire internationala a motociclistilor , la Mamaia 29 - 31 mai . ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate