sailor_x Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Salutam comunitatea ! De vreo 2 saptamani am achizitionat un Hilux din 2005 si nu gasesc niciunde un owner manual sau de service....vreau sa-i fac cosmetica si nu stiu ce uleiuri..ce am de gresat...verificat etc...si poate stie cineva pe unde gasesc un capac bena de aluminiu..MOUNTAIN TOP...plus roll bar care era intr-o imagine pe aici pe forum...un cadru negru...peste caroserie...as vrea sa pot pune o barca deasupra...multumesc anticipat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sailor_x Postat Iunie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2013 Re: Toyota Hilux SR 5 / 2005 Ziua buna din nou ! Daca chiar nimeni nu stie unde pot gasi ceva info despre masina asta...referitor la tipuri de ulei...lichide si alte info pt utilizator....macar poate e vreun service pe teritoriul Romaniei care sa aiba habar de masinile astea...la reprezentanta Toyota nu cred ca e vreo sansa sa fac rost de manual de intretinere..service etc...sau poate se gasesc undeva in RO...carti din colectia Haynes...ca sa pot sa aflu si eu cate ceva despre agregat ! Multumesc anticipat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 Re: Toyota Hilux SR 5 / 2005 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49037-Site-uri-cu-manuale&highlight=manuale vezi si tu pe aici poate gasesti ceva pentru masina ta bafta http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IlieGeologie Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Re: Toyota Hilux SR 5 / 2005 Ziua buna din nou ! Daca chiar nimeni nu stie unde pot gasi ceva info despre masina asta...referitor la tipuri de ulei...lichide si alte info pt utilizator....macar poate e vreun service pe teritoriul Romaniei care sa aiba habar de masinile astea...la reprezentanta Toyota nu cred ca e vreo sansa sa fac rost de manual de intretinere..service etc...sau poate se gasesc undeva in RO...carti din colectia Haynes...ca sa pot sa aflu si eu cate ceva despre agregat ! Multumesc anticipat ! Gasit-ai? Daca inca mai cauti, am io una din 2008 (ar trebui sa fie la fel) cu manual cu tot. Numa zi-mi igzact ci cati, ca-i gros cam cit un lat de p...alma si nu m-oi apuca amu sa-l fac pdf in intregime, da' fo' cinspici-douaj de pagini iti trimit. ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Re: Toyota Hilux SR 5 / 2005 Salutam comunitatea ! De vreo 2 saptamani am achizitionat un Hilux din 2005 si nu gasesc niciunde un owner manual sau de service....vreau sa-i fac cosmetica si nu stiu ce uleiuri..ce am de gresat...verificat etc...si poate stie cineva pe unde gasesc un capac bena de aluminiu..MOUNTAIN TOP...plus roll bar care era intr-o imagine pe aici pe forum...un cadru negru...peste caroserie...as vrea sa pot pune o barca deasupra...multumesc anticipat ! Da si tu detalii despre masina. Ce model de Hilux e? Pt ca in 2005 s-a schimbat in modelul Vigo. E modelul mai nou sau cel anterior? Cate usi? Ce motor? etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Re: Toyota Hilux SR 5 / 2005 Gasit-ai? Daca inca mai cauti, am io una din 2008 (ar trebui sa fie la fel) cu manual cu tot....... Off-topic : @IlieGeologie : Vad in avatarul tau un Hilux destul de dotat.....Nu ne prezinti si noua jucaria ta intr-un topic nou ? :wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sailor_x Postat Octombrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2013 Re: Toyota Hilux SR 5 / 2005 Da si tu detalii despre masina. Ce model de Hilux e? Pt ca in 2005 s-a schimbat in modelul Vigo. E modelul mai nou sau cel anterior? Cate usi? Ce motor? etc Nu e Vigo...e modelul anterior...4 usi...motorul ala de 102 cp..2kdftv...ceva de genul...nu am actele acum in fata...modelul stiu ca e kdn165l...acu problema e unde gasesc un portbagaj...si un kit de inaltare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate