Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cherokee 4.0 Turda

eugen84

Postări Recomandate

Buna,ma poate ajuta cineva cu un info despre un Cherokee 4.0 din turda numar Cj-33-YRE as dori sa-l iau si nu stiu daca a fost forjalit sau nu.

p.S Merita sa ii pun gaz sau nu?(doar pt oras...e nasfa sa fi bugetar :wink: )

Multumesc anticipat

Editat de Astral
MERITA, NU "se merita" !!...http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cherokee 4.0 Turda

Buna,ma poate ajuta cineva cu un info despre un Cherokee 4.0 din turda numar Cj-33-YRE as dori sa-l iau si nu stiu daca a fost forjalit sau nu.

p.S Merita sa ii pun gaz sau nu?(doar pt oras...e nasfa sa fi bugetar :wink: )

Multumesc anticipat

salut,la cum arata masina si ce gume are nu cred ca a vazut mult off road,era la un moment dat si in floresti masina

Editat de Astral

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Re: Cherokee 4.0 Turda

salut,la cum arata masina si ce gume are nu cred ca a vazut mult off road,era la un moment dat si in floresti masina

Merci, tu ce parere ai ..inca sunt in dubii,ma refer la intretinere am o pisicuta si cred ca intretinerea ar fi cam la fel iar consumul ...nu stiu depinde de aglomeratie in principiu in oras nu fac mai mult de 30-40 km (centru floresti-retur) iar off road asa soft nu de rupere...ce parere ai?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare