snicolaescu Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 (editat) Salutare tuturor, ma tot uit de vreo 2-3 zile am observat,ca imi curge simeringul de la cuia de transfer modelul NP-231(la cardanul din fata).Azi am ramas fara picatura ,m-am speriat dar degeaba,am verificat nivelul si inca mai aveam ceva,am completat cu ATF a intrat cca.0,5l, acum dilema mea este,oare ce dimensiune de simering o fi aici,aveti habar de asa ceva???? Multumesc!!! PS.pe cel din spate l-am gasit este aici: http://www.ebay.de/itm/370816929751?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Editat Iunie 3, 2013 de snicolaescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: Simering cutie de transfer cardan fata,Cherokee-XJ. daca demontezi piesa si mergi cu ea la un magazin cu simeringuri de la tine din oras,il vei gasi cu siguranta!eu asa am facut in trecut de mai multe ori si am avut succes de fiecare data.Totul este sa gasesti un magazin ok si un stoc larg! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szabo laszlo Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Simering cutie de transfer cardan fata,Cherokee-XJ. Nu o sa "mearga" cu simering de la magazin de simeringuri.Trebuie sa aiba caneluri pt directionarea uleiului!Scuze daca nu m-am exprimat corect,si eu am schimbat acest simering cumparat de la Hodea 4x4 Factory,este vreo 50-60 ron..? Littlesoky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicolaescu Postat Mai 7, 2014 Autor Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Simering cutie de transfer cardan fata,Cherokee-XJ. aha merci multumesc,am nevoie oricum si de o cruce cardan spate 27x92 mm oi gasi la el asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szabo laszlo Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Simering cutie de transfer cardan fata,Cherokee-XJ. Are sigur,la diferite preturi...mai ieftine,mai scumpe.Eu am pus Spicer si le-am cumparat din Cluj de la Taubenreuther dar nu mai stiu cit a costat! Suna cu incredere pe Hodea,este un om foarte corect si prompt! Littlesoky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicolaescu Postat Mai 7, 2014 Autor Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Simering cutie de transfer cardan fata,Cherokee-XJ. da,multumesc de informatii,te salut si drumuri noroioase,daca iti plac iti doresc!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szabo laszlo Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Re: Simering cutie de transfer cardan fata,Cherokee-XJ. Multumesc,asemenea:) Littlesoky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate