Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Calculator motor 1kz-te

RazvaNic

Postări Recomandate

Salut, numai ce mi-a dat mecanicul cea mai urata veste : s-a dus calculatorul masinii kzj78 si nu prea stiu unde as putea gasi sau ce as putea face , astept niste sfaturi multumesc , codul calculatorului este 89661-60250 1kz-te a/t Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Calculator motor 1kz-te

Salut cauta pe net la arad sau timis dezmembrari hilux , e cineva acolo ce dezmembreaza hilux si cred ca are si motorul tau nu mai am nr lui a trecut ceva timp de cand l-am sunat.:grin:

Editat de nemesys
Link spre comentariu

Inainte de a da banii pe alt calculator, fa ce ti-am zis. Trimitemi-l ca sa il testetz pe masina mea sa vedem ca 100% e calculatorul defect si sa ii fac eu o verificare. Poate il pot repara.

Link spre comentariu

Sa nu inducem in eroare saracul om si asa e suparat !!!!:bi calculatorul este pt.KZJ 90-95 daca nu ma crezi :http://www.toyodiy.com/parts/p_E_1998_TOYOTA_LAND+CRUISER_KZJ90L-GJPNTW_8405.html......... a probat Adi Lozinca unul pe masina lui si binenteles ca l-a ars.......deci NU E CE TREBUIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! adica 89661-60250 ASTA E CE TREBUIE

Editat de matake70
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare