Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Troliu furat, Cluj

Levo

Postări Recomandate

Re: Troliu furat, Cluj

ar trebui facura rubrica separata cu furturile, parerea mea.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Culmea: sunt si caini acolo! Vre-o 3, din aia mari. Nu-mi dau seama cum s-a putut...

romania domn'le ...nici cainii nu mai latra , s-au saturat sa latre dejaba :) :ooo

Link spre comentariu

:sr spune-ne si noua in ce zona s-a furat..ca sa ne ferim pe viitor..poate ne spui locatia exacta..si poate dai o fuga pina in tirg simbata..s-ar putea sa-l gasesti pe acolo..de vinzare.. :ha: ..cit despre ciini,daca sint maidanezi..le dai o coaja de piine si ti-s cei mai buni prieteni :cn

...asta nu-i masina...e IMS!!!...
Link spre comentariu

Imi pare rau de pierderea suferita si inteleg frustrarea (si eu am ramas fara un troliu, dar in Bucuresti).

In ceea ce ma priveste, dupa discutii aprinse cu cei de la politie, acestia mi-au dat vestea de care ma temeam cel mai tare.

Astfel de furturi sunt "la comanda" iar piesele furate ajung pe masinile de asistenta rutiera (vestitele "tractari auto 24/24h), ale caror soferi nu au habar de folosirea si intretinerea unui astfel de agregat si pe care le trec la capitolul consumabile....

Sfatul meu este sa te uiti la astfel de masini/utilitare si poate ai noroc. Sper insa sa ai seria lui, pentru ca altfel nu poti acuza pe nimeni....

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare