Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cherokee 2.1 Dej

eugen84

Postări Recomandate

Salut..inca caut un cherokee care sa nu fie foarte hamalit ..stie cineva de cel din Dej ,CJ 44 SAM, ceva?

P.S cam cum se descurca in teren cele de 2.1 diesel,si la cam cati bani se ridica reparatia pt : ( pastile in planetare fata si cardanul fata)

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cherokee 2.1 Dej

Buna seara !

Pastile ? Masina aia nu e o raceala, s-o tratezi cu vitamine. Crucile se schimba cu totul... Si depinde de ce inseamna pentru tine "teren". Daca e versiunea fara turbo, poate ai noroc sa nu bata deloc vantul din fata. Daca e versiunea cu turbo, poate ai noroc sa nu bata vantul prea tare din fata...

Ca se pot pune roti si jante serioase, rapoarte in grupuri si lift pe masura rotilor precum si blocantele corecte, treaba asta poate depasi valoarea masinii nu numai odata. Ghici de unde stiu...

Dragos

Link spre comentariu

Buna seara !

Pastile ? Masina aia nu e o raceala, s-o tratezi cu vitamine. Crucile se schimba cu totul... Si depinde de ce inseamna pentru tine "teren". Daca e versiunea fara turbo, poate ai noroc sa nu bata deloc vantul din fata. Daca e versiunea cu turbo, poate ai noroc sa nu bata vantul prea tare din fata...

Ca se pot pune roti si jante serioase, rapoarte in grupuri si lift pe masura rotilor precum si blocantele corecte, treaba asta poate depasi valoarea masinii nu numai odata. Ghici de unde stiu...

Dragos

:ha:

Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti.

“Tudor Arghezi, citat despre respect”

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Cam are dreptate Heavy D. Daca vrei sa il folosesti in regim off roud mult, o sa ramai dezamagit la 2H si 4 H, dar ai sa ramai impresionat de ce poate la 4L. Si partea buna e ca motorul de 2.1 D sau 2.1 TD este motor clasic relativ usor de reparat.:h5

Link spre comentariu

Buna ziua !

In regim de off-road nu ai ce cauta in treptele H la nici un vehicul. Iti patinezi ambreiajul, incingi sau parlesti de tot cutia automata, etc. Cu rapoartele corespunzatoare (4.10 este stock la motorul asta) diametrului rotilor, motorul acesta este in regula. Daca ii mai pui si un blocant-doua si ai anvelope cu profil serios, te urci cu el pe unde nu-ti imaginezi.

Treapta de Low ofera o reductie de 2.72 la unu, una din cele mai mici de pe piata la o masina din acei ani.

Dragos

Editat de Heavy D.
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Salutare tuturor.

Si eu am de gand sa iau un Jeep Cherokee XJ 2.1 TDI modelu in 3 usi fabricat in 1990. Omu spune ca in vara a schimbat distribuitia si capete de bara. Masina arata bine in poze si in descrierile lui la telefon. Maine seara cand ajung la el si o sa vad despre ce este vorba cu toate ca nu prea ma pricep la americane. Am tot citit pe aici cam care ar fi problemele intalnite cel mai des dar poate cineva binevoitor o sa imi spuna mai exact ce sa verific si unde sa ma uit sa nu cumva sa iau teapa. Nu de alta dar dupa ce o iau trebuie sa fac un drum de aproximativ 650km pana acasa. Sper sa ajung cu ea pana acasa... :ha:

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Spor la cumparare si ,,bafta"ca ai mare nevoie de ea la o masina de 25 de ani .

la ce masini ai in semnatura nu stiu ce ai vrea sa faci cu asta :ha:

Nu cred ca ai facut o proba cu ea :grin:

Daca mai ai treaba pe-aici deschide o discutie noua ca astea-s cam vechi si expirate

:h5

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare