hiri Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Salutare Apelez la voi pentru un sfat … am o vitara scurta cu jente normale si cauciucuri BF care cam freacă in caroserie la incrucisari desi am bl generos. As vrea sa îmi pun simex sau copie profil simex pe viitor dar pana atunci as vrea sa rezolv problema cu frecatul in caroserie . Imi puteti spune eventual cateva puncte tari si slabe la fiecare solutie , adica flanse distantiere si sa pastrez jentele sau sa ii cumpar jente cu etalon negativ. hiri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: flanse distantiere sau jente cu etalon negativ la vitara scurta. Gasesti aici tot ce vrei despre acest versus: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53133-flanse-distantiere-vs-et-negativ Daca nu ai rabdare sa citesti tot, o concluzie simplista ar fi: ia-ti jante cu ET negativ; flansele sunt ok doar daca sunt de buna calitate, altfel risti sa-ti pierzi rotile pe teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: flanse distantiere sau jente cu etalon negativ la vitara scurta. Deci poti opta pentru oricare din variante sau pentru amandoua in acelasi timp depinde de cat vrei sa o latesti si depinde de cat de mari cauciucuri vrei sa montezi. Se poate incepe cu jante de aro din acelea JR care au deja un et negativ si sunt si mai late 7j. Partea negativa este ca sunt destul de grele. Partea de flanse nu implica nimic special numai ca daca nu sunt facute bine exosta pericolul sa descentrezi roata din ele. Oricare solutie o alegi o sa fie o solicitare mai mare la nivelul rulmentilor din butuc dar nu extraordinar de mare fata de cauciucurile "simex". Flansele sunt o solutie buna daca ai 2 perechi de cauciucuri care amandoua ating. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hiri Postat Iunie 4, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2013 (editat) Re: flanse distantiere sau jente cu etalon negativ la vitara scurta. Multumesc de link O sa merg pe jenti cu etalon negativ. Si o sa raman la simexuri oricat de mare ar fi riscul. Dar o sa pun cele mai mici adica de 95 parca. Masina va fii folosita la offroad de nivel mediu. Editat Iunie 4, 2013 de hiri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GhostRider88 Postat Iulie 11, 2013 Partajează Postat Iulie 11, 2013 Re: flanse distantiere sau jente cu etalon negativ la vitara scurta. Si eu iti recomand tot jante cu et negativ, dar sa fie peste -25. Mai este un aspect de care sa ti cont....dimensiunea anvelopei conteaza pt ca exista riscul sa nu scapi de acea frecare in caroserie si sa trebuiasca, chiar si cu acel BL serios, sa "coafezi" aripile ca sa scapi de problema. Multa bafta si sa te duca pe unde doresti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate