dragosd13 Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: 4link spate la sam Revenind la problema mea, e cineva care are experienta la catalizatoare si care poate sa ma ajute cu un sfat? Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: 4link spate la sam Catalizatorul din cate stiu are efect la tempratura mare, nu cred ca ajuta prea mult la diesel, daca e de benzinar. Ia-o ca pe o parere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: 4link spate la sam Nu cred sa te incurce, constructiv fiind similar cu un catalizator pentru benzina, insa posibil sa produca efecte depoluante mai reduse. http://en.wikipedia.org/wiki/Catalytic_converter 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 19, 2014 Partajează Postat Ianuarie 19, 2014 Re: 4link spate la sam Am tot citit saptamana asta despre catalizatoare şi cred că ai drepatate. Nu mă ajută dar nici nu mă încurcă. Probabil singurul ajutor e cel cu rol de silencer ceea ce nu e neapărat rău Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Re: 4link spate la sam Te va incurca doar daca devine restrictiv ... in rest , numai de bine ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Re: 4link spate la sam depinde de diametrul arcului. posibil aici sa aveti niste probleme, tocmai ce am facut la masina mea ceva teste de flex dupa ce am transplantat coiloverele si desi le-am montat sa treaca razant pe langa sasiu pe urcare maxima a rotii aceasta imi atinge in arc, in conditiile in care am flansa de 50mm si jante et-15, trebuie sa scot roata mai in afara 2cm. Posibil sa intampini aceeasi problema, usor rezolvabila, de altfel, cu et mai negativ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Re: 4link spate la sam .....confirm si eu inca nu am facut probe de flex cu masina dar probele in garaj confirma cele spuse... eu am jante 8j ET-23 flanse 27mm...dar nu am arcurile chiar lipite de sasiu. pot sa mai adaug ca la aceeasi janta si flansa pe fatza atinge tendonul la virare in situatia in care este pus langa sasiu.....eu le-am mutat sub sasiu. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Re: 4link spate la sam Se pare ca noi suntem mai norocosi. Am facut azi testele de incrucisari pe puntea spate si totul arata ok. La minimul amortizorului, arcul are o usoara forma de banana spre exterior dar nici pe aproape de roata (flanse + jante cam 55 mm). La puntea fata avem deja testele facute si lectiile invatate. Mici modificari la baza arcurilor, o alta prindere la amortizor si o indoitura la panhard cred ca sunt suficiente pt a incheia si puntea asta. Dupa modificari reluam testele si va anuntam. Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: 4link spate la sam flanse de 50mm + jante et-55? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: 4link spate la sam jante et-5 (sau pe acolo) + flanse de 50 Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: 4link spate la sam in conditile astea e normal sa nu atinga, ai un total de -100. Eu acum mi-am intors niste jante la -80, ii mai pun niste distantiere de 20mm si cred ca nu voi mai avea probleme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: 4link spate la sam et-5 cred ca se refera la mm , si atunci sunt -55 ...dar din poze voi aveti ceva prelungitoare la puntea spate + discuri ....lucru care cred ca scoate roata....... conteaza si ce J aveti la janta. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: 4link spate la sam -5 am nu -50 la jante. Sunt jante de aliaj model x90. Adi poate să dea detaliile despre kitul pt discuri dar nu cred că se câştiga ceva acolo Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: 4link spate la sam In sfarsit a ajuns si coletul din state: 4.16 in reductor, evacuare inox, stopuri pt bara spate. Intre timp am facut si nivelul 1 (cel soft) de limitari de cursa. sunt in interiorul arcului si au post de sustinere a arcului si de limitare de cursa. Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: 4link spate la sam Am primit reclamatii referitoare la limitatoarele de cursa, in sensul in care nu am pus toate pozele :) Asadar am atasat toate pozele Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: 4link spate la sam In sfarsit a ajuns si coletul din state: 4.16 in reductor, evacuare inox, stopuri pt bara spate. Intre timp am facut si nivelul 1 (cel soft) de limitari de cursa. sunt in interiorul arcului si au post de sustinere a arcului si de limitare de cursa. Frumos lucrat,felicitari pentru idei si executie. Tare mult imi plac stopurile ,poti sa-mi trimiti in pm ,cat a costat si site-ul de unde ai comandat? http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: 4link spate la sam Tare mult imi plac stopurile ,poti sa-mi trimiti in pm ,cat a costat si site-ul de unde ai comandat? stopurile sunt luate de la lowrangeoffroad.com http://www.lowrangeoffroad.com/index.php/suzuki/samurai/lighting.html?limit=all 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: 4link spate la sam Ele costă puţin...până apuci să pui adresa de livrare si taxele în Ro. Acum proiectăm şi bara care să le scoată în evidenţă :) Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: 4link spate la sam Acum proiectăm şi bara care să le scoată în evidenţă :) cam asa urmeaza sa arate. patratelul mov din centru este "2 inch receiver" sau multimount, obsesia lui d13. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: 4link spate la sam Azi ne-am mobilizat si am montat si rapoartele noi in reductor...de acum invart o data motorul si se invart de 4.16 ori rotile ;) Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 13, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: 4link spate la sam Azi ne-am mobilizat si am montat si rapoartele noi in reductor...de acum invart o data motorul si se invart de 4.16 ori rotile ;) [ATTACH=CONFIG]204602[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]204603[/ATTACH] esti sigur? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: 4link spate la sam :))) atunci poti sa te duci pe pista de sare de la Bonneville pentru record de viteza la samuraie Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: 4link spate la sam esti sigur? Sigur de tot! Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: 4link spate la sam Sigur de tot! eu am in reductorul de vitara 4.24:1 . cred ca e exact invers mai Dragos. motorul se roteste de mai multe ori decat pana acum ca sa invarta rotile odata :banana PS nu te-am uitat cu franele !!! ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Re: 4link spate la sam Că să fie for the record: oameni buni glumeam!!! Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate