marcel Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Lamuriti-ma si pe mine ce distributie are motorul asta. Am gasit niste pdf-uri, unde am vazut niste pinioane. Am mai gasit niste texte, in care se vorbea despre vacuum. Foarte mult vacuum. Cit este de fiabil tot sistemul? Ce se schimba (daca se schimba) si ce intervale de service are? Multumesc dinainte. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Distributie 2,5 VM pe XJ Daca vorbesti despre fiabilitatea distributiei ,totul este O.K. si nu necesita inlocuiri . Daca este vorba despre fiabilitatea motorului in ansamblu ma abtin:ang2 La capitolul vacuum mai da-ne detalii ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 7, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Distributie 2,5 VM pe XJ Distributia este o necunoscuta pt. mine. Cu chiulasele am vazut ca exista solutie; radiator custom si se rezolva cu supraincalzirea. O sa caut link-urile prin istoric cu privire la vacuum. Pe ceva forumuri de afara am citit. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Distributie 2,5 VM pe XJ Schema distributiei : ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Distributie 2,5 VM pe XJ Varianta de pe Chrysler Voyager cred ca e cu distributie pe lant, au avut multe probleme cu lantul. In rest, toate sunt cu pinioane. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 7, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Distributie 2,5 VM pe XJ La pag. 18 este schema explodata a distributiei. http://jeepdex.com/partsmanuals/Parts%20Lists%2097-99%20XJ/Group%202.5LD4%20-%20I4%20Turbo%20Diesel.pdf M-am uitat mai bine, si imi pare ca am confuzat subiectul cu predicatul. La 10 si 11 sunt componentele pompei de vacuum. De fapt, acolo se face, nu vacuumul actioneaza pinioanele ... azinoapte era aproape dimineata cind am rasfoit foile cu pricina. Plus influentele povestirilor cu mecanici norvegieni ... I asked the foreman of the authorized Jeep workshop here in Norway to change the timing belt on the old replacement motor which they were putting in for me. He replied that there was no timing chain/belt on this model. It was all done by vacuum ... Povesti cu pesti despre distributie: http://www.cherokeeforum.com/f2/belt-chain-13757/ I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Distributie 2,5 VM pe XJ Ai dreptate sunt,, povesti cu pesti ". As putea spune ca distributia la motorul de 25td este cel mai sigur si bun lucru din tot motorul . ALIN :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Distributie 2,5 VM pe XJ Cred ca problema vacuumului e modificarea ce a aparut candva dupa 1997, cand s-a trecut la pompa de vacuum interna spre deosebire de modelele mai vechi care au pompa de vacuum pe alternator. In rest, distributie pe vacuum, mai avem de asteptat. In F1 sunt valve actionate pneumatic daca nu ma insel, dar un motor de F1 se invarte o idee mai repede decat un VM :mrgreen: '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate