ALF-DMAX Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Cum multi stiti, acu cu mai mult de doi ani am avut niste probleme/discutie cu propietarul acestului forum, datoria lor am primit pe vremea ban... nu vreau sa intru in subiectul acest pentru ca, tot acum cu mai mult de doi ani, ne am intalnit, am vorbit si cu al treila partea implicata in discutia asta si lucrurile s-au rezolvat.... sau asa am crezut eu... buuuun, mi s-a ridicat ban-ul, tot bine si frumos. Tot acum cu doi ani di ceva, dupa ca mi s-a ridicat ban-ul, am observat ca mesajeria mea privata nu merge, nu pot sa dau nici sa primesc PM-uri.... in cursul de mai mult de doi ani cu problema asta am crezut ca este un fel de problema tehnic sau de setarea a contului, am spus de mai multe ori dar nimeni nu mi zis nimica, nu i-am dat mai multa importanta/atentie, am zis ca este un forum cu multi useri si stafful pur si simplu uita de detalii asta... dar azi, din pura intamplare am vorbit cu un membru a staff-ului din acest forum, din alte motive complet difereite, dar imi am amintit de problema si daca tot vorbeam l-am rugat sa se uite pe problema asta cu PM-uri. Raspusul al lui a fost de necrezut.... nu am niciun fel de problema tehnic nici de setare la contul al meu.... mesajeria privata al mea este "banata" de catre D-ul Max, propietarul acestui forum, pentru motiv ca are "suspictiune" ca eu fac "comert" ascuns pe privat in acest forum.... Acum intreb eu Domnule Max, de ce ai suspictiune asta? eu tot ce am de vanzare sunt lucrurile mele, care sunt postate in privinta regulamentului pe sectiune respective. Da, acum cu mai mult de doi ani am avut si eu magazin de piese, magazinul pe care am inchis pentru ca am pierdut niste banuti frumos cu el si numai am vrut sa muncesc pentru profitul altelor, dar asta este problema mea, cert este ca numai ma ocup cu vandut-o de piese de mai bine de 2 ani, ce vind pe aici este la vedere si sun piesele care am dat jos de pe masinile mele sau masinile mele in sine, plus cateva prostile nelegate din domeniu care am prin debara si vreau sa scap de ei... atat! Intradevar multe oameni, principal legate de marca Jeep se indruma la mine pentru sfaturi sau pentru sa il ajut cu cumparat-o/adus-o de piese de la SUA, dar lucru asta il fac din placere si fara niciun fel de profit pentru mine, (cine stie poate sa va spuna), si oricum pentru asta n-am nevoie de PM-uri de niciun fel pentru ca oameni pentru cine fac asta sunt prieteni/cunostintei care au contactul al meu direct si stiu cum sa ma gaseasca. Domnule Max, sa va fie clar, eu ma ocup de masinile mele, nu fac niciun fel de comert cu nimeni, doar ajut de cand in cand pe niste prieteni sa scape mai ieftin cu cumparat-o de piese, asa din simpla placere, poate se va pare ciudat ca cineva faca ceva "fara bani" dar repet... puteti sa intrebati pe oricine. In ultimul loc, da, colaborez cu un servis din Buc, tot gratuit, eu il ajut cu Jeep-uri, ei ma da sansa de as lucra pe masinile mele in spatiu al lor, dar nici asta nu vad ce legatura poate sa tina cu suspictiune de as face "comert ascuns" pe forum asta. Avans in vedere ca diferentele noastre parca nu au niciun fel de solutie, pentru ca pur si simplu nu ne placem reciproc, (asta pentru ca va cred on om inteligent si cred ca motivul asta cu comertul ascuns nu este decat un motiv si nu o credeti adevarat) va cer aici public sa stergeti odata contul al meu de pe aici, lucru care sunt sigur ca nu veti face, dar nu conteaze pentru ca asta va fi ultima postare al mea pe acest forum, o as stergea eu dar din pacate nu pot sau nustiu... (am incercat deja) Nu cred ca mesajul asta va ramane mult pe acest forum, dar nici de asta nu trebuie sa va faceti grija, ca nu il vou da printscreen pe alte locurile... ma este complet indiferent. Noi sa fiem sanatosi ! Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Mesajeria privata banata Alfonso, problema asta e veche si stiai foarte bine de ce nu ai mai beneficiat de optiunea respectiva. Orium eu am uitat de toate problemele si chiar nu mai tineam minte de restrictia ta. Puteai sa imi dai linistit un mesaj si o rezolvam. Iti voi ridica restrictia acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate