vio6868 Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 (editat) Am o problema la unul dintre furtunele racord racire ulei supureaza ulei prin el.Ele nu vin decit pe original si sunt cam scumpe.Am inteles ca ele se pot obtura si anula,este adevarat? Nu se poate intimpla nimic? Editat Iunie 10, 2013 de Astral ....oBtura..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vio6868 Postat Iunie 8, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2013 Re: Furtune racord racire ulei Am o problema la unul dintre furtunele racord racire ulei supureaza ulei prin el.Ele nu vin decit pe original si sunt cam scumpe.Am inteles ca ele se pot optura si anula,este adevarat? Nu se poate intimpla nimic? Daca stiti cumva si ce dimensiuni au Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BeTweety Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 (editat) Re: Furtune racord racire ulei Nu am dimensiunile, dar pot sa iti dau codurile pentru Galloper 2.5 TD Intercooler 99CP. La ce pret ai gasit? Sunt pierderi de ulei, sau este doar murdar furtunul? Poti pune o poza? B5: MB033518 - HOSE ASSY-FEED B4: MB033517 - HOSE ASSY-RETURN Editat Iunie 8, 2013 de BeTweety Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: Furtune racord racire ulei Nu e mai simplu sa le inlocuiesti cu unele SH? Pune poze cu ele la partea flexibila si la holendere, poate am ceva prin magazie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
booby Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: Furtune racord racire ulei Am o problema la unul dintre furtunele racord racire ulei supureaza ulei prin el.Ele nu vin decit pe original si sunt cam scumpe.Am inteles ca ele se pot optura si anula,este adevarat? Nu se poate intimpla nimic? salut, e mare pacat sa anulezi racitorul de ulei care in anumite regimuri de functionare a motorului ajuta foarte mult ,si nici nu este mare lucru sa demontezi furtunul cu probleme si sa mergi la o firma care se ocupa cu furtune hidraulice sa inlocuiasca furtunul cu unul nou si sa sertizeze imbinarile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vio6868 Postat Iunie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: Furtune racord racire ulei salut, e mare pacat sa anulezi racitorul de ulei care in anumite regimuri de functionare a motorului ajuta foarte mult ,si nici nu este mare lucru sa demontezi furtunul cu probleme si sa mergi la o firma care se ocupa cu furtune hidraulice sa inlocuiasca furtunul cu unul nou si sa sertizeze imbinarile. Azi am rezolvat problema cu furtunu hidraulic.Lam demontat si scimbat(adica sertizat 80 lei).Ca pret sunt scumpe unu 390 si altu 360 numai pe original dar vin cu totul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BeTweety Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: Furtune racord racire ulei Foarte bine. Cam scump intr-adevar. Pe viitor cand mai ai nevoie de piese orienteaza-te catre King Auto sau Al Padrino, le-am vazut la 270/290 LEI. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
booby Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: Furtune racord racire ulei felicitari, la fel se pot rezolva si cele de la aerul conditionat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate