Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Furtune racord racire ulei

vio6868

Postări Recomandate

Am o problema la unul dintre furtunele racord racire ulei supureaza ulei prin el.Ele nu vin decit pe original si sunt cam scumpe.Am inteles ca ele se pot obtura si anula,este adevarat? Nu se poate intimpla nimic? Editat de Astral
....oBtura.....
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Furtune racord racire ulei

Am o problema la unul dintre furtunele racord racire ulei supureaza ulei prin el.Ele nu vin decit pe original si sunt cam scumpe.Am inteles ca ele se pot optura si anula,este adevarat? Nu se poate intimpla nimic?

Daca stiti cumva si ce dimensiuni au

Link spre comentariu

Nu am dimensiunile, dar pot sa iti dau codurile pentru Galloper 2.5 TD Intercooler 99CP.

La ce pret ai gasit? Sunt pierderi de ulei, sau este doar murdar furtunul? Poti pune o poza?

B5: MB033518 - HOSE ASSY-FEED

B4: MB033517 - HOSE ASSY-RETURN

287980018_Racireulei.jpg.39bc24cb76945fd23683fe3b35889226.jpg

Editat de BeTweety
Link spre comentariu

Am o problema la unul dintre furtunele racord racire ulei supureaza ulei prin el.Ele nu vin decit pe original si sunt cam scumpe.Am inteles ca ele se pot optura si anula,este adevarat? Nu se poate intimpla nimic?

salut, e mare pacat sa anulezi racitorul de ulei care in anumite regimuri de functionare a motorului ajuta foarte mult ,si nici nu este mare lucru sa demontezi furtunul cu probleme si sa mergi la o firma care se ocupa cu furtune hidraulice sa inlocuiasca furtunul cu unul nou si sa sertizeze imbinarile.

Link spre comentariu

salut, e mare pacat sa anulezi racitorul de ulei care in anumite regimuri de functionare a motorului ajuta foarte mult ,si nici nu este mare lucru sa demontezi furtunul cu probleme si sa mergi la o firma care se ocupa cu furtune hidraulice sa inlocuiasca furtunul cu unul nou si sa sertizeze imbinarile.

Azi am rezolvat problema cu furtunu hidraulic.Lam demontat si scimbat(adica sertizat 80 lei).Ca pret sunt scumpe unu 390 si altu 360 numai pe original dar vin cu totul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare