Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum sa furi o bicicleta !

pitonul

Postări Recomandate

Re: Cum sa furi o bicicleta !

Acum 2 zile colega de servici a fiicei mele a cazut pe strada, i se facuse rau. A apucat sa dea telefon dupa ajutor (fiica-mi) dupa care a ramas inconstienta, intinsa pe beton, in spatele autogarii din oras. Nimeni dintre cei care au trecut pe acolo nu a "observat-o" pana a sosit ajutorul solicitat. Candva se zicea ca "omul e un animal social", dar de fapt suntem niste egocentrici incurabili.

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dacă e să fim obiectivi, e destul de subiectivă toată tărășenia asta:ha:. Se vrea a se demonstra ce? Că românii nu au spirit civic? Că nu sună la 112 sau ce? Sau că nu-l iau pe om la trei păzește? Voi așa ați face? Hai să fim serioși.

E foarte plauzibilă scuza că "mi-am pierdut cheița antifurtului și acum trebuie să-l tai". Și ați văzut că și la polițiști ține. Multă lume își cumpără acum pe praful ăsta, lucruri second-hand, nu neapărat furate, dar pentru care nu se mai dețin acte - vezi: (telefoane, tablete, laptopuri, TV-LED/LCD-uri - etc. Electronice și electrocasnice. Se vând o grămadă de diverse acareturi și pe acest forum.

Așa că, e greu spre imposibil să probezi că nu-i bicicleta omului. Și biciclete se fură în toată lumea, nu numai în Romania. Se fură mașini, se fură terenuri (vezi Jiji), se fură banii din fonduri U.E., se fură resursele naturale naționale se fură orice etc. De ce ne mai stresăm și mirăm că se fură și câteva biciclete? E nesemnificativ. Nu mi-o luați în nume de rău și nu mă băgați la "favorizarea infractorului":ha::ha: E doar părerea mea. :h5

Numai bine!

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Dacă e să fim obiectivi, e destul de subiectivă toată tărășenia asta:ha:. Se vrea a se demonstra ce? Că românii nu au spirit civic? Că nu sună la 112 sau ce? Sau că nu-l iau pe om la trei păzește? Voi așa ați face? Hai să fim serioși.

E doar părerea mea. :h5

Numai bine!

Mai ieri - alaltaieri erai dezamagit ca nu a iesit lumea la nu stiu ce miting anti... pe care-l sustineai pe pagini intregi. Ai fi asteptat alti oameni la miting ? Vorba ta, "Hai sa fim seriosi" !

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

@pitonul - :br De când așteptai să mi-o servești pe asta ... :ha::ha::ha: Bine că te descărcași!:grin: Eu nu am vrut să par impotriva ta - ca ințiator al discuției, nu sunt genul Gică Contra (troll) - am văzut că există destui pe forum.

Mi se pare o tâmpenie că s-a realizat un asemenea film/montaj - care nu rezolvă nimic, ba chiar a consumat inutil niște resurse - puteau să facă unul cu locuri strategice unde să-ți lași bicicleta mai în siguranță (CCTV spots - unde e filmat din multe unghiuri), sau tipuri de incuietori/antifurturi rezistente sau descurajatoare. Ca să nu mai credem noi, românii, că suntem miezu` la ceva - vezi adepții lu` "noi am inventat șmecheria!" - scrieți "they stole my bike" pe Goagăl. O să vedeți/citiți povești și filmulețe căcălău pe această temă, ba chiar baze de date cu biciclete furate. De peste tot.

Se descriu și tehnici de deschidere (specularea unor greșeli de proiectare) a antifurturilor scumpe, de marcă, în domeniu, ca cea de aicișa:

http://www.youtube.com/watch?v=K4SUSt2cwEk

P.S.: Eram mai nou pe forum atunci, când credeam că tot ce zboară se mănâncă. Nu am fost dezamăgit că nu a venit lumea la un protest, am fost dezamăgit când mi-am dat seama că lumea mea, e alta decât e lumea lor.:uameni

Numai bine!

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

[quote=mita31;891953 puteau să facă unul cu locuri strategice unde să-ți lași bicicleta mai în siguranță

Numai bine!

Mai ceva vreme, fiecare gara sau halta avea rastel ptr. biciclete unde navetistii le lasau pana la iesirea din lucru. Nu vedeai una legata. Acum mai are cineva curajul sa-si lase bicicleta ? Nu. De ce oare ?

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Am mai citat candva un banc cu un rabbi... Acum o sa zic doar "poanta"

Amandoi aveti dreptate, mita31 si pitonul. Dar cine crede ca nu pot avea amandoi dreptate are deaseamenea dreptate.

• Like 1
Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare