Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Audi Q7 transformare in autoutilitara

meleaca

Postări Recomandate

Imi poate spune si mie cineva daca se poate transforma un Audi Q7 in autoutilitara ? Daca se poate as avea rugamintea sa imi spuna si unde? Doresc acest lucru din cauza impozitului prea mare pe care il dau la stat . Am auzit pe la diverse persoane ca au fost transformate x5 x6. Editat de meleaca
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Audi Q7 transformare in autoutilitara

Eu va sugerez mai bine sa scapati de ea si sa o inlocuiti cu altceva la care cheltuielile nu sunt asa de mari. Si scuzele mele, dar de ce ati cumparat o asemenea masina daca credeti ca impozitul e prea mare?

• Like 1
Link spre comentariu

Si scuzele mele, dar de ce ati cumparat o asemenea masina daca credeti ca impozitul e prea mare?

bravo, ai o bere de la mine!!!!!:br

cam asta e problema la noi, ne intindem mai mult de cat ne tine plapuma si apoi .....

On topic:

Audi Q7 exista in varianta de autoutilitara de la mama lui.:tr

EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

Cele mai abilitate persoane sa-ti raspunda la aceasta intrebare sunt inginerii de la RAR.

Restul, ne spunem doar parerile.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

nu este vorba ca nu am bani de impozit , dar mi se pare o mare aberatie sa dau 65 de milioane lei vechi ,iar alti cu masini la fel ca a mea sa plateasca doar 8 milioane lei vechi.

Eu va sugerez mai bine sa scapati de ea si sa o inlocuiti cu altceva la care cheltuielile nu sunt asa de mari. Si scuzele mele, dar de ce ati cumparat o asemenea masina daca credeti ca impozitul e prea mare?

cand am cumparat masina impozitul era in jur de 20 de mil , acum sa majorat la 65 ,de cand cu taxele domnului Boc

G

Da,se poate face la firma de carosieri autorizata,in autoutilitara sau autolaborator,dar nu stiu daca te avantajeaza financiar.

Ti-as pune un link,dar nu stiu daca e corect..Ai privat.

PS-ca zona,atelierul e pe la Republica.

Sau poti cauta pe net "Carosieri autorizati RAR".Vei avea o lista destul de mare.

Multumesc frumos pentru informatie.O sa sun sa intreb daca se poate rezolva . Dar nu prea cred ca va merge.

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Nu la firma de carosare trebuie intrebat, ci la RAR, asa cum ti-a recomandat @Atar !

La firma de carosare ajungi dupa ce ai confirmarea de la RAR ca se poate face modificarea si ei iti dau o lista cu firmele autorizate care executa astfel de modificari !

Pe aia de la firmele de carosare ii doare la banana, ei doar fac niste modificari la masina, conform proiectului avizat/aprobat de RAR, deci de unde sa stie aia daca se poate face sau nu autoutilitara un Q7 ?!?

Alt aspect ar fi pretul distractiei : sub 2000 euro nu scapi sigur !

Editat de Astral
Link spre comentariu

Nu la firma de carosare trebuie intrebat, ci la RAR, asa cum ti-a recomandat @Atar !

La firma de carosare ajungi dupa ce ai confirmarea de la RAR ca se poate face modificarea si ei iti dau o lista cu firmele autorizate care executa astfel de modificari !

Pe aia de la firmele de carosare ii doare la banana, ei doar fac niste modificari la masina, conform proiectului avizat/aprobat de RAR, deci de unde sa stie aia daca se poate face sau nu autoutilitara un Q7 ?!?

Alt aspect ar fi pretul distractiei : sub 2000 euro nu scapi sigur !

Pai decat sa dau imposit 7000 ron pe an mai bine dau 2000 de euro si scap. Am fost la RAR la slobozia si mi-a spus ca trebuie varianta avizata de RAR nu am inteles mai nimic de la ei

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare