meleaca Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 (editat) Imi poate spune si mie cineva daca se poate transforma un Audi Q7 in autoutilitara ? Daca se poate as avea rugamintea sa imi spuna si unde? Doresc acest lucru din cauza impozitului prea mare pe care il dau la stat . Am auzit pe la diverse persoane ca au fost transformate x5 x6. Editat Iunie 9, 2013 de meleaca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bkp Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: Audi Q7 transformare in autoutilitara Eu va sugerez mai bine sa scapati de ea si sa o inlocuiti cu altceva la care cheltuielile nu sunt asa de mari. Si scuzele mele, dar de ce ati cumparat o asemenea masina daca credeti ca impozitul e prea mare? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: Audi Q7 transformare in autoutilitara Si scuzele mele, dar de ce ati cumparat o asemenea masina daca credeti ca impozitul e prea mare? bravo, ai o bere de la mine!!!!!:br cam asta e problema la noi, ne intindem mai mult de cat ne tine plapuma si apoi ..... On topic: Audi Q7 exista in varianta de autoutilitara de la mama lui.:tr EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: Audi Q7 transformare in autoutilitara Cele mai abilitate persoane sa-ti raspunda la aceasta intrebare sunt inginerii de la RAR. Restul, ne spunem doar parerile. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meleaca Postat Iunie 9, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2013 (editat) nu este vorba ca nu am bani de impozit , dar mi se pare o mare aberatie sa dau 65 de milioane lei vechi ,iar alti cu masini la fel ca a mea sa plateasca doar 8 milioane lei vechi. Eu va sugerez mai bine sa scapati de ea si sa o inlocuiti cu altceva la care cheltuielile nu sunt asa de mari. Si scuzele mele, dar de ce ati cumparat o asemenea masina daca credeti ca impozitul e prea mare? cand am cumparat masina impozitul era in jur de 20 de mil , acum sa majorat la 65 ,de cand cu taxele domnului Boc GDa,se poate face la firma de carosieri autorizata,in autoutilitara sau autolaborator,dar nu stiu daca te avantajeaza financiar. Ti-as pune un link,dar nu stiu daca e corect..Ai privat. PS-ca zona,atelierul e pe la Republica. Sau poti cauta pe net "Carosieri autorizati RAR".Vei avea o lista destul de mare. Multumesc frumos pentru informatie.O sa sun sa intreb daca se poate rezolva . Dar nu prea cred ca va merge. Editat Septembrie 13, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 (editat) Re: Audi Q7 transformare in autoutilitara Nu la firma de carosare trebuie intrebat, ci la RAR, asa cum ti-a recomandat @Atar ! La firma de carosare ajungi dupa ce ai confirmarea de la RAR ca se poate face modificarea si ei iti dau o lista cu firmele autorizate care executa astfel de modificari ! Pe aia de la firmele de carosare ii doare la banana, ei doar fac niste modificari la masina, conform proiectului avizat/aprobat de RAR, deci de unde sa stie aia daca se poate face sau nu autoutilitara un Q7 ?!? Alt aspect ar fi pretul distractiei : sub 2000 euro nu scapi sigur ! Editat Septembrie 9, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meleaca Postat Septembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: Audi Q7 transformare in autoutilitara Nu la firma de carosare trebuie intrebat, ci la RAR, asa cum ti-a recomandat @Atar ! La firma de carosare ajungi dupa ce ai confirmarea de la RAR ca se poate face modificarea si ei iti dau o lista cu firmele autorizate care executa astfel de modificari ! Pe aia de la firmele de carosare ii doare la banana, ei doar fac niste modificari la masina, conform proiectului avizat/aprobat de RAR, deci de unde sa stie aia daca se poate face sau nu autoutilitara un Q7 ?!? Alt aspect ar fi pretul distractiei : sub 2000 euro nu scapi sigur ! Pai decat sa dau imposit 7000 ron pe an mai bine dau 2000 de euro si scap. Am fost la RAR la slobozia si mi-a spus ca trebuie varianta avizata de RAR nu am inteles mai nimic de la ei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: Audi Q7 transformare in autoutilitara Pana una-alta, citeste sa vezi cam ce te asteapta : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68222-Inmatriculare-omologare-4x4-%28LR-Defender%29-ca-AUTOUTILITARA-! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Audi Q7 transformare in autoutilitara Cauta sa gasesti date de contact la firma LOYD-COM din Odorheiul Secuiesc. Mai departe te descurci singur. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate