Razvan Tesa Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 (editat) Salut, sunt posesorul de putin timp al unui Freelander in 4 usi Bancheta spate ( drepta , dubla ) a ramas blocata coborata si nu revine in pozitia normala Are o siguranta ceva ? am incercat manerul pt deblocare si butonul din dr dar nimic ... Editat Iunie 9, 2013 de Razvan Tesa doresc sa inchid discutia , am rezolvat dupa o convorbire cu fostul proprietar, va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Re: Probleme bancheta spate Freelander Salut, sunt posesorul de putin timp al unui Freelander in 4 usi Bancheta spate ( drepta , dubla ) a ramas blocata coborata si nu revine in pozitia normala Are o siguranta ceva ? am incercat manerul pt deblocare si butonul din dr dar nimic ... Si pana la urma cum ai rezolvat-o ? Sau este secret ? Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Re: Probleme bancheta spate Freelander Problema e de la arcul de la siguranta , da jos partea de plastic unde e mecanismul si vezi ca e sarit arcul ala sau slabit. Problema asta am avuto si eu Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Tesa Postat Iunie 28, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2013 Re: Probleme bancheta spate Freelander Problema e de la arcul de la siguranta , da jos partea de plastic unde e mecanismul si vezi ca e sarit arcul ala sau slabit. Problema asta am avuto si eu asa este , se rezolva imediat ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate