slough Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Am luat o vitara din UK si urmeaza sa ma duc la RAR cu ea pentru CIV, autentificare si ITP. Inteleg ca voi avea probleme cu farurile intrucat bat invers decat ar trebui. Ma pot gandi la 4 solutii, si va rog sa-mi spuneti din experienta voastra care este cea mai buna : 1. imi cumpar faruri "normale" 2. reglez farurile de UK sa bata normal - se poate ? 3. imprumut pentru 1 zi niste faruri "normale" de la un binevoitor pe care-l cinstesc 4. cumpar si lipesc un sticker trasparent (pe care nu-l am ci doar am auzit ca exista) care face reorientarea luminii. Cum 2 si 4 mi se par imposibil de realizat - corectati-ma daca gresesc - raman la 1 sau 3. Pentru ambele, daca ma puteti ajuta :2dr Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Re: Help - faruri pentru RAR Am luat o vitara din UK si urmeaza sa ma duc la RAR cu ea pentru CIV, autentificare si ITP. Inteleg ca voi avea probleme cu farurile intrucat bat invers decat ar trebui. Ma pot gandi la 4 solutii, si va rog sa-mi spuneti din experienta voastra care este cea mai buna : 1. imi cumpar faruri "normale" 2. reglez farurile de UK sa bata normal - se poate ? 3. imprumut pentru 1 zi niste faruri "normale" de la un binevoitor pe care-l cinstesc 4. cumpar si lipesc un sticker trasparent (pe care nu-l am ci doar am auzit ca exista) care face reorientarea luminii. Cum 2 si 4 mi se par imposibil de realizat - corectati-ma daca gresesc - raman la 1 sau 3. Pentru ambele, daca ma puteti ajuta :2dr Merci la intrebarea 2 raspunsul e NU iar la 4 chestia aia e ineficienta iti spun ca am avut treaba cu ea,e un fel de hai ca ma prefac ca am ceva care functioneaza provizoriu si din ce stiu de la cativa englezi cu care ma intalneam prin natura au fost dezvoltate de ei pentru a putea merge cu masinile si caravanele in concedii in europa...asta e ceea ce stiu. ar mai fi varianta 5 parerea mea cauti la dezmembrari si iti iei unele iar varianta 6 dar asta e riscanta este sa le spargi pe ale tale si sa mergi asa cu ele sa spui ca ti-au fost sparte azinoapte in parcare...etc stiu pe cineva care a facut asta si nu a avut probleme, mai ales ca el mai avea un set de faruri si doar le-a dat jos din suruburi si lea pus la loc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
slough Postat Iunie 10, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2013 Re: Help - faruri pentru RAR O sa caut din dezmembrari - pare cel mai rezonabil Pentru a urgenta vizita la RAR, este cineva dispus sa-mi imprumute farurile pentru 1 zi ? contra cost si in schimbul unei garantii, evident. Sunt din Bucuresti Merci Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
finu..l Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Re: Help - faruri pentru RAR Mai exista o varianta mai lejera ,mai ales ca masina ta PROBABIL MAI ARE SI ALTE DEFECTE decat farurile, o mica atentie la RAR, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tuning4car Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Help - faruri pentru RAR ai trecut rarul, ca si eu sunt in cautarea unei vitare si inclin spre volan dreapta. multa bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Re: Help - faruri pentru RAR eu am trecut rar-ul cu faruri neutre cu farurile sparte nu ai nici o sansa , e ca si cum te duci la itp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate