rover 200 Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Buna ziua As vrea sa montez saptamana aceasta o statie cb pe un freelander 1 hardtop si sunt in impas cu alegerea locului unde sa montez antena.... Antena as vrea sa aiba un minim 145 cm sau chiar de 210cm....un loc la care m-am gandit este suportul celui de-al 3-lea stop unde este si rezerva cu prindere fixa....m-am gandit si la prinderea cu magnet dar masina are putina tabla pe plafon(trapele din fibra+hardtop-ul) si ar mai ramane circa 30 cm de tabla plus ca mai e si antena de radio pe acolo un sfat de la cei cu freelander care au asa ceva pe masina ar fii binevenit multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Re: Montare antena cb pe freelander 1 hardtop ba pentru a profita din plin de antenă, chiar acolo sus să o montezi uite și poză, nu arată rău deloc :) http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rover 200 Postat Iunie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Montare antena cb pe freelander 1 hardtop ba pentru a profita din plin de antenă, chiar acolo sus să o montezi uite și poză, nu arată rău deloc :) pana la urma am montat-o pe plafon....antena are 1.45 m si cam ating crengile la pomi dar nu e problema ca are magnet puternic de 160mm multumesc pt sfaturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Montare antena cb pe freelander 1 hardtop Cand intri in padure muta antena pe capota fata. Va fi suficient. acolo sus o vei agata si o vei pierde prin padure, indiferent de magneyul pe care il ai. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rover 200 Postat Iunie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Montare antena cb pe freelander 1 hardtop Cand intri in padure muta antena pe capota fata. Va fi suficient. acolo sus o vei agata si o vei pierde prin padure, indiferent de magneyul pe care il ai. ok.am inteles... ms pt sfat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo3hjv Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 (editat) Re: Montare antena cb pe freelander 1 hardtop La Freelandez, tot hardtop, am facut o mica tablita in forma de L. Am desfacut ornamentul de plastic din dreapta - in dreptul balamalelor - de la suportul de roofrack din spate, placuta de plastic ce mascheaza suruburile de fixare, am incalzit piesa L din aluminiu si am strapuns un pic partea de sus. Am fixat latura lunga a tablitei in dreptul gaurilor de fixare a ornamentului, pe interiorul mastii; in afara iese cam 4 cm orizontal. Pe acea placuta am fixat o mufa mama cablata iar firul l-am strecurat pe langa usa. Cablul merge pana in fata, intre scaune unde puneam statia. Fiind acoperis de plastic, nu deranjeaza antena CB. Alta modificare a fost inlocuirea antenei stock, furata prin smulgere, cu una pentru banda de VHF (radioamatorisme). Asta a fost simpla dar a presupus modificarea mufei de pe radiocasetofon cu un BNC caci pe cablul de antena, pentru compatibilitate, este o mufa BNC si nu mufa aceea cretina de aparat de radio auto. Si asta e o varianta, putandu-se monta o antena mai scurta de CB cu un diplexer care permite conectarea antenei CB si la statie si la radiocasetofon, simultan. Daca nu s-a efectuat lucrarea si sugestia este interesanta, o sa fac niste poze maine si le voi posta. Adrian LE Am facut o poza care descrie consola respectiva. Editat Decembrie 11, 2013 de yo3hjv Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate