adresavlad Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Vă salut pe toți! Am primit o ofertă și nu o pot accepta până nu mă consult cu voi. Oferta sună astfel: Pathfinder din '99 SUA, motor 3.0 benzină, GPL, înscris. Mașina a avut motor de 3.2 dar s-a ars toată instalația electrică. Acum primește motorul de 3.0. Nu am avut niciodată Nissan și nu știu nimic despre ele. Oare să las Pajero MK2 pentru Pathfinder? Precizez că va fi folosită 90% on the road, 10% pe un drum forestier! Vă mulțumesc anticipat! Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Re: Achiziție Pathfinder 3.0 Eu zic sa nu las MK2 pe Peth. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
adresavlad Posted June 11, 2013 Author Share Posted June 11, 2013 Re: Sfat achiziție Pathfinder 3.0, benzina Mulțumesc Irod! Sunt curios care sunt motivele acestui sfat. Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Re: Sfat achiziție Pathfinder 3.0, benzina MK 2 este o masina de teren, clasica ADEVARATA in opinia mea. Sasiu rigid , punte spate rigida, putina electronica, uneori are si blocant spate ( nu stiu daca e cazul masinii tale) pana si la cuplare 4x4 este mecanica (cu levier de comanda) nu apesi pe nu stiu ce buton ca la Peth. Din punctul meu de vedere cele doua nu au mare lucru in comun. Eu nu as schimba niciodata un MK2 pe un Peth. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor4x4 Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 (edited) Re: Sfat achiziție Pathfinder 3.0, benzina Si Pathfinderul fiind din 1999 are reductor la maneta. Masina e foarte asemanatoare cu 4runner. Edited June 15, 2013 by Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adresavlad Posted June 15, 2013 Author Share Posted June 15, 2013 Re: Sfat achiziție Pathfinder 3.0, benzina Da, vă mulțumesc tuturor pentru aceste detalii; m-ați convins: stau eu în banca mea, 'că MK2'ul ăsta n'are pic de rugină și merge brici. Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts