Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proiect Patrol Y61;))

adrianudeanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Proiect Patrol Y61;))

Sincer, mi se pare spectaculos de mare si impunatoare. Si nu intelege gresit, nu pot sa zic ca nu apreciez munca depusa dar...mi se pare putin aberant! Care e scopul masinii? E 2.8? Mai poate sa le invarta? Ok, e mare, e misto, "e GIP" dar se descurca mai bine in teren decat ACELASI Patrol cu 37 (Simex sa zicem)? Pentru ce e facuta masina asta? Mi se pare ca este MAXIM de expozitie, fara suparare!

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nea Adriene!!!! Bravo Bre! Daca ai facut-o asa inseamna ca asa ai vrut tu si bravo arata foarte bine

Ca e de show de Dorobanti ca urci ca nu urci movile sau movilite....treaba ta frate

Tare sunt curios sa o vad live si sa o vad pe zapada de 1m....dar nu stiu daca te ajuta profilul anvelopelor

Faza tare si as vrea sa vad vreun meserias in trafic care merge pe unde vrea el si da nas-in-nas cu KING KONG ...poate pe vreun contrasens...si sa ii sugerezi un pic ca poti trece peste el....:banana

Editat de Astral
VREUN / VREO....fara cratima ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865
  • Like 1
Link spre comentariu

Foarte bine!!!!! , daca vrei poti ! e acaretul tau faci ce vrei cu el!

dar da rezerva jos ca nu mai trebuie in cazul asta , si nici bara de pe fata :ha:

• Like 1
VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

Nu frumoasa, foarte frumoasa,asta chiar se cheama modificare sau proiect

Eu unul as fi foarte curios sa detailezi toate modificarile de care a fost nevoie sa ajungi aici.

Din partea mea felicitari.

Parametri lui normali de functionare. Asta ca sa nu bagi mana adanc in buzunar dupa fiecare apasare a pedalei de acceleratie.'' ce spui tu inseamna strict o masina de fabrica, eu unul intru pe forum sa vad masini care nu mai seamana cu cele de fabrica,presupun ca toti ne dorim masini putin sau mult modificate, altfel nu am intra pe forum. ce inseamna pentru mine mult pt tine poate insemna putin sau invers asa ca e bine sa nu ne bagam in gusturile sau unitatile de masura ale altora.

Editat de Yonutz
  • Like 1
Link spre comentariu

Niste precizari: Cu Udeanu sunt amic, ne stim, salutam, mistocarim.

EU unu personal, il consider pierdere de timp,si o maaare pierdere de bani.dar asta-i parerea mea.

Masina arata ,asa, monster car..dar nimic mai mult.

Nu a schimbat-sau cel putin s-a incapatinat maxim sa nu schimbe nimic- la suspensie,punti/rapoarte,motor/turbina

A iesit un mostrulet poate simpatic, dar total ineficient in scopul lui.Urca sigur orice panta mult mai greu....consumul il are dar la un 70-80/h probabil pe asfalt si vint din pupa.

Nu flexeaza- ai fost coafate aripile dar flexul nu are cu ce sau unde,are un mega body-lift care-i poate lasa pe ceilalti cu lacrimi in ochi si pe sofer/pasager cu flori pe piept...

In rest, cei care au mers cu 33,35,37 pe masina stoc...inchipuiti-va 40si cit dreak sunt astea cum pot sa mearga....

EU stiu din experienta ca Y60 meu cu 35-uri nu mai mergea la deal chiar asa bine....m-am dus ca prostul la 33 pt consum.....:grin:

Acum fara sa tin partea li Adrian, sunt mega curios de 2 ani sa merg cu rabla cu roate :ha: de mai sus....

Facem un Calugareni? Sau o ieseala pe Valea Doftanei cu ceva urcari lejere?sa-l vedem....

Eu n-am cu ce ca PEEJ-ul meu este de fudulie :grin: dar ma declar copilot no1 sa vad/simt din interior cum merge Rabla cu Roate.....

Toata lumea multumita? :old

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

@rzv salutare! am facut multe modificari despre care tu nu stii:) am umblat la suspensie, dar inainte sa fac asta am pierdut timpul pe la zoli de la brasov, care una zice ca face si alta de fapt, m-a pus omul pe drum 500 de km si a facut numai prostii, vroia sa alinieze puntile "la ochi" si multe altele...dar sa nu vb despre asta:). acum masina are amortizoare cu o cursa de 37 cm:), alte arcuri, bari panhard, bara de directie, alte bielete, kit cutie 3 cm, alta bara stabilizatoare etc. masina nu mai e cum o stii tu cand avea boogere:). mie cursa actula, de 37 de cm mi se pare f mare:D

Link spre comentariu

Bah Gagauta.....:grin: ce nu ai inteles?

Postul meu era o motivatie in plus sa dai dreak detalii sa nu mai zica lumea prostii.

Cu chestii gen am facut, si stiu eu ce...nu rezolvi nimic.

In cazul in care ai postat aici sa te lauzi stii ca nu merge si o faci degeaba si pe nervii tai.

In cazul in care vrei sa faci share de info....se schimba dramatic situatia si......ASTEPTAM DETALII

Cursa de 47 cm?!? si ce vino cu test comparativ neamule....inital/original avea 20 cm....am luat dintralea de la ala/austalia de 47 cm....avind in vedere ca....Pana mea, esti inginer mecanic sau ce? auzi...acum are 47 cm....si un neavenit crezi ca stie ce inseamna?sau cit avea initial? sau unu ce stie, se gindeste ca poate-i coilover?!? Multi useri,posesori de Y60 nu stiu cit are cursa standard la amortizor...cit are un OME......cine stie nu te crede ca merge....PLM....detalii din astea daca vrei sa inteleaga cineva ceva.

PS: eu tot cred ca nu merge,astept testul cu mine in masina sau afara, ca-i mai sigur,si eu sunt fricos

:daisazacaji5:

Editat de RZV

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Am un y61 lung cu roti de 35`... sunt de acord sa incercam orice teste si comparatii...

Ca masina de show mi se pare extraordinara.

Ca masina de oras mi se pare extraordinara (cu big foot printre taximetristi si autobuzisti)

In rest nu vad o mega masina de off road... daca ar fi asta o idee buna am avea toti 70-uri...

Interesant ar fi daca pluteste... atunci ar fi o mega smechera chestie!

Nu fac misto! Atentie! Serios vorbesc imi place masina imi place cum arata... eu as pune un 4.2 diesel pe ea si ar fi ideal(parerea mea)

Mi-ar placea sa vad un y61 4,2TD cu roti de-astea !

Sper sa mai vad priecte de acest fel la tine, poate unu lung...ar fi din nou interesant pe 50`

Editat de Astral
NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Deja mi -e ciuda ca m -am chinuit sa schimb rapoartele in grupuri(5.43) ca sa mearga bine 4.2-ul cu roti 37.

ps.poate nu urca ale dealuri dar la 50'' sigur o sa pluteasca.

• Like 1
Link spre comentariu

Foarte tare masinuta.

Se pare ca functioneaza si inca bine pentru ce a gandit-o proprietarul.

Ca are rotile mai mari sau mai mici, planetarele se pot rupe in ambele cazuri, depinde si cat si cum apesi acceleratia.

Legile fizicii si Rezistenta materialelor explica destul de clar de ce sau cand se rup si faptul ca intotdeauna sunt mai multi factori.

Domnule bafta in continuare!

Si eu as vrea sa o vad daca pluteste, daca merge folosita si ca "barca cu zbaturi", e cea mai tare.

• Like 1
Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

@adriannudeanu

Sunt perfect de acord cu un antevorbitor care a subliniat faptul ca fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu fierul sau. Din partea mea, BRAVO frate. Masina ta arata exceptional de bine :banana . Daca posta cineva un clip de marca youtube cu un echivalent rusesc ori "chainlink" urmatoarele 4-5 pagini erau sigur pline de laude si minunari. Inc-odata bravo si spor la modificari in continuare ca vorba aia.... modificarile nu se opresc niciodata

• Like 1
Link spre comentariu

Da o geana la ce fac cei din Islanda la masini ca sa traga asemenea roti.Bafta.

• Like 1

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Pune bre un filmulet de genul 0-100 pe asfalt sau cum urca acaretul un deal (da' fara pixel albastru) sa ne lamuresti si pe noi. Chiar sunt curios cum trage cu 'rotitele' alea. Are cumva si economizor pe furtunul de motorina?

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

I-am dat niste magneti neodymium. Sunt atita de tari, ca abia mai deschide capota. I-a tras si fiarele din diferentialu fata. S-a intepenit pinionul de atac in coroana si i-a rupt mereleu. Acuma, cautam o macara, ceva sa desfacem reakului magnetii aia de acolo. Consum mic, dar dezavantaje in alte parti. Ce sa-i faci. Nu poti fi cu toate ...

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Salut,

Mie imi place cum arata! Despre cum merge nu comentez - nu ma pricep. Am, in schimb o intrebare ref. la anvelope. Cum e profilul asta pe inclinari laterale? Tine?

Sorin

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare