Max Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Intentionez ca la fiecare gama de masini din sectiunea "Masinile noastre sau ca si ale noastre" sa postam un topic sticky cu informatii de baza utile pentru intretinerea masinilor noastre. Am inceput ca exemplu aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79283-Detalii-tehnice-Toyota-Landcruiser-seria-J6 Doresc ca la orice ora din zi si din noapte sa aflam rapid informatii despre mentenanta masinilor: Cat ulei si de care am nevoie in motor, in cutia de viteze, diferentiale etc, cat antigel, lichid de frana, etc... Este binevenit oricine doreste sa ajute la acest demers prin centralizarea informatiilor ca si in topicul de mai sus. Se pot pune, daca se stie chiar si codurile pieselor necesare (de exemplu codul fitrului de ulei, aer, cod rulmenti, etc) pt a fi mai simplu de comandat cand e cazul. Daca te duci la magazin direct cu codul, sansele ca sa iti dea alta piesa sunt minime. Vrem sa facem asa ceva pentru toate masinile mai uzuale in Romania si sa postam in fiecare sectiune. Nu are sens sa ne complicam cu informatii despre modele de masini care nu exista la noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Re: Informatii tehnice uzuale si utile pentru modelele de masini cele mai utilizate de noi E da ...asa da! :h5 Eu ma bag pe Nissan Patrol Y60, Y61 ... 2.8, 3.0, si 4.2 si pe Isuzu Trooper 4JX1 3.0 ...cu tot cu planse explicative si coduri pe original ... numai sa gasesc oleaca de timp ...:h5 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 12, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2013 (editat) Re: Informatii tehnice uzuale si utile pentru modelele de masini cele mai utilizate de noi E da ...asa da! :h5 Eu ma bag pe Nissan Patrol Y60, Y61 ... 2.8, 3.0, si 4.2 si pe Isuzu Trooper 4JX1 3.0 ...cu tot cu planse explicative si coduri pe original ... numai sa gasesc oleaca de timp ...:h5 Yonutz, vezi sa nu te ia valul. Trebuie doar informatii de baza legate de mentenanta. Sa stii ce si cat ulei trebuie in motor, cat antigel etc... De curant am patit ca nu stiam cat ulei intra in cutia de transfer si a trebuit sa sap adanc ca sa gasesc informatia. De acum vreau sa gasesc informatia asta mult mai usor pe forum in primul topic de la fiecare model de masina. Chestiile mai ample de service pot sa faca subiectul unor topicri dedicate. Editat Iunie 12, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Informatii tehnice uzuale si utile pentru modelele de masini cele mai utilizate de noi Max, fa-le standard. pune modelul de "formular" si asa sa arate toate, altfel iese cum vrea fiecare. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Informatii tehnice uzuale si utile pentru modelele de masini cele mai utilizate de noi Deacord cu Edi. Ar trebui un formular tip cu acelasi tip de informatii la fiecare marca/model in parte "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Informatii tehnice uzuale si utile pentru modelele de masini cele mai utilizate de noi Nu am timp acum de centralizat, dar cele mai importante date sunt aici http://landrover.workshop-manuals.com/ privind modelele LR/RR. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 12, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Informatii tehnice uzuale si utile pentru modelele de masini cele mai utilizate de noi Max, fa-le standard. pune modelul de "formular" si asa sa arate toate, altfel iese cum vrea fiecare. M-am gandit si eu la varianta asta. Voi incerca sa fac un formular cu informatiile de baza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 Re: Informatii tehnice uzuale si utile pentru modelele de masini cele mai utilizate de noi Tare buna idee ai avut domnule draga, pacat ca nu s-a concretizat.... eu am inceput sa sap pentru masina mea si am facut o lista cu lucrari de facut. In momentul in care voi mesteri si voi afla detaliile le voi posta. Macar usor usor, daca tragem mai multi pentru masinile noastre sau cele de interes, putem completa lista propusa de tine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate