paungeorgica Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Re: Suport roata de rezerva Roger am rezolvat problema .... m-am gandit si la vibratii astazi e gata tot proiectul si va fi si vopsit iar maine ma duc sa montez bara si suportul voi veni cu pozeeeeeeeee !! :P Te rog zi-mi si mie in ce service mergi? Ne-am intalnit ieri la baiatii de pe Bicaz dar m-am luat cu una cu alta si am plecat fara sa te intreb (eu eram cu un Jimny argintiu). Multumesc Scuzati msj off Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Iulie 19, 2013 Partajează Postat Iulie 19, 2013 Re: Suport roata de rezerva Roger am rezolvat problema .... m-am gandit si la vibratii astazi e gata tot proiectul si va fi si vopsit iar maine ma duc sa montez bara si suportul voi veni cu pozeeeeeeeee !! :P te misti repede :h5 te rog sa faci poze in detaliu si sa ne spui exact ce piese ai folosit. e de urmat o astfel de lucrare. bravo :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
M3f Postat Iulie 21, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2013 Re: Suport roata de rezerva Sory pentru intarziere ... proiectul a fost montat acum 2 zile dar din motive mai deosebite ..."ficamea ".. deabia azi am reusit sa fac ceva poze sa le impartasesc !!! drept urmare Sistemul de blocare .. ieftin simplu si bun ...iar cu vibratiile si jocul rezolv problema cu un tampot de cauciuc intre suport si bara aproape de boltul de inchidere !! bara si suportul au o greutate de 18 kg deci zic eu ca e usor !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Re: Suport roata de rezerva Postez tot aici,in caz ca mai sunt si altii in cautare de inspiratie : https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ObgXHRKAj2s Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Suport roata de rezerva Dupa indelungate cautari am gasit si modelul de bala ma , multumita unui alt impatimit al coclaurilor .... Si pentru ca o imagine face cat 1000 de cuvinte va atasez si linkul magic cu idei pentru cine doreste !! http://4x4planet.ro/2011/07/07/balama-pentru-suport-roata-de-rezerva/ Ramane dilema cu patatul celalalt al bratului ?????????? stii cumva daca acea balama se poate cumpara direct de la ei ? un numar de contact? ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
M3f Postat August 12, 2013 Autor Partajează Postat August 12, 2013 Re: Suport roata de rezerva Am primit cateva mesaje de la colegi in care ma rugau sa postez ceva opinii si sfaturi la sfarsit de lucrare , drep urmare : 1. Ce va puneti in cap incercati si testati ... nu va luati dupa opinii contrare ideilor voastre !! 2. Fata de pozele postate s-a mai adaugat un tampon de cauciuc (BricoStore tampon de usa conic cu surub ) intre suportul de roata si bara , in spatele pinului de inchidere a suportului ; astfel am eliminat vibratiile si jocul dintre suport si bara 3. Daca aveti meseriasi in metal si strungari de prima clasa cum ama avut eu noroc sa am , atunci proiectele voastre sunt pe maini bune Ca proiect merita facut numai pentru faptul ca scapi de uzura balamalelor usii din spate si mai da si un aspect foarte frumos al spatelui ....mai ales ca Samurai e cam "taiat cu toporul la spate " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Re: Suport roata de rezerva Am mai gasit o abordare total diferita de cele de pana acum. http://www.zukikrawlers.com/showthread.php?t=48995 Nu stiu cat de bine sta insa la capitolul vibratii. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate