Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

..Faitonu reloaded..

faitonu

Postări Recomandate

Re: ..Faitonu reloaded..

felicitari

f f bine pt tine

si eu am trecut prin aceste etape....

esti pe linie dreapta acum

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumim multumim..sintem foarte mindri..mai avem de lucru nitel,dar stresul a disparut si putem lucra fara griji :grin: ..vom reveni cu poze din teren :grin:

...asta nu-i masina...e IMS!!!...
Link spre comentariu

Bravo! :1

Ne vedem la etapa de la Cluj! Poate o bagi si tu pe batrinica la namol! Ii face bine la romantism! :h5

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

mai Semaca... nu mai gasesti...."hotarati" ca tine :ha:

oamenii-isi cumpara IMS-uri de expozitie, de "bon-ton", s.a.m.d., nu de off road, mai sunt cateva care se dau dar numai la cateva etape si in zona lor acolo.

Majoritatea sunt foarte modificate si... numai IMS-uri nu sunt.

Asa.. ca esti THE BEST !

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

nu mi-am luat faitonu de expozitie..si nici nu l-am modificat in vreun fel..si nici nu vreau sa-i fac modificari majore..doar motorul original si cutia..dupa ce le repar..consider ca un M poate sa faca o figura frumusica si fara modificari..binenteles,nu va face fata la extrem,fara modificari ,dar la open,cred c-ar fi ok.nu mi-am luat M sa merg in campionat..n-am atitia bani.."ce sa-i faci,la toti ni greu"..daca aveam imi luam si eu Wrangler sau Hummel..de ce esti rautacios? :cr

Link spre comentariu

nu contest calitatile M-ului, le cunosc prea bine.

Nu te critic cA nu te cunosc.

Cunosc insa pe cei din clubul M461 si stiu ce vorbesc.

deabia astept sa te vad la ceva curse, c-or fi prietenesti sau concursuri, nu conteaza. ideea e sa-l pui la munca si sa le aratati si altora ca M-ul POATE!

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

nu am cum sa ma bag la nici o cursa pt.ca nu pot sa cuplez fata la tractiune!!!puntea e de M si cutia e de Aro!!iti dai seama ca nu pot sa merg doar cu tractiunea spate,ca nu ma scoate indiferent ce cauciucuri am..si decit sa-i tin pe altii in loc sa ma tot trolieze..n-am facut nimic..gindeste-te ca eu am cumparat un "utilaj"din care incerc sa fac autoturism...nu masina,ci autoturism..nu ma impiedica nimeni sa ma duc sa dau o mina de ajutor,dar sa particip..recunosc,mi-e cam frica,pentru ca inca mai lucrez la ea si nu stiu cit ma pot baza pe ea..nici pe motor ,nici pe frine..ne vom vedea cu siguranta dar sint incepator in off si nu am pretentii deloc..

Link spre comentariu

Inceputul, clar l-ai facut! Nu te grabeste nimeni sa participi la concursuri asa cum nici pe mine nu m-a impins nimeni! ... sau poate ca m-a impins, nu cineva dar ...ceva, cu siguranta! Eu am avut noroc de o batrinica absolut functionala si cu multa viata in ea. Am noroc si de prieteni extrem de supportive! De tine depinde ce vrei sa faci cu ea. Nu este usor dar in mod cert merita!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare