atar Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Caut tranport pe platforma din Italia (Firenze) catre Romania pentru un autoturism Vw Passat din 2009. Masina este radiata si poate fi ridicata din Firentze. Livrarea se poate face in orice localitate pe o raza de 250km fata de Galati. Tel 0745667086 "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bkp Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Caut transport auto(platforma) Italia-Romania Sunt niste baieti intr-o localitate apropriata care fac saptamanal curse Italia Romania si stiu ca aveau si o platforma, am sa incerc sa iau legatura cu ei. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 12, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Caut transport auto(platforma) Italia-Romania Multumesc, Astept. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bkp Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: Caut transport auto(platforma) Italia-Romania Am vorbit ieri cu unu din baieti dar nu am putut posta ca nu mi-a mers internetul. A zis ca nu poate lua masina din Firenze pentru ca ei au traseul pana in Torino si pierd timp pana in Firenze. Daca puteti duce masina undeva intre Torino, Milano, Verona, Padova va pot ajuta, dar si asa tocmai dupa doua saptamani cand nu mai au clienti si pachete. Daca doriti va pot da numarul sa vorbiti dumneavoastra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: Caut transport auto(platforma) Italia-Romania Rezolvat. Se poate inchide "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate