dragosh16z Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 (editat) Proiectul a plecat de la un model de bara ARB pentru KJ , modificat pentru montajul troliului in exterior , scut protectie , hi lift . Troliul este un Superwinch Tiger Shark de 9500 lbs. Realizat la Service4x4 Iasi. Bara este demontabila (nu este sudata de sasiu) si este terosonata. S-au folosit proiectoarele si semnalizatoarele originale a masinii. Estimez o greutate suplimentara (inclusiv troliu , 90-100 kg) Editat Iunie 17, 2013 de Astral Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Re: KJ Bumper frumoasa schimbare si asteptata de ceva vreme.... da cu cauciucurile ce facem:grin: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Extremero Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: KJ Bumper Arata bine :) Ce arcuri si amortizoare ai pe fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: KJ Bumper Frumos rezultatul! Cablurile care alimenteaza troliu mergeau ascunse. Prea sunt expuse pe mijlocul grilei fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Iunie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2013 Re: KJ Bumper Eu am arcuri Fox Belton , nu am specificatia lor , dar cu siguranta sunt pentru greutate suplimentara . Pana la montajul barei si troliului masina era perfect orizontala , acum fata a mai coborat cu aproape 1 cm. Da, cablurile nu erau tocmai marimea potrivita , motiv pentru care sunt cam "la vedere" , mai trebuie cosmetizata situatia :ft . Lucram si la acest aspect. Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate