Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Surduc - sambata 29 iunie 2013 - off road - orientare- cu final la ceaun

eugenmarian

Postări Recomandate

Re: Zona Surduc - sambata 29 iunie 2013 - off road - orientare- cu final la ceaun

Salutare, asa cum am stabilit, plecarea va fi maine dimineata (29.06), la ora 8.00 de la Lukoil Nufaru. Startul se da la 10.00 de la Surduc. Ne vedem la dimineata si incercati sa nu intarziati:grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Zona Surduc - sambata 29 iunie 2013 - off road - orientare- cu final la ceaun

Domnilor si domnisoarelor va doresc desebite succesuri:grin:, fara evenimente de nici un fel si cat mai multa distractie:h5. Regret enorm ca nu pot participa, va rog tineti-ma la curent, voi bea un whischi in sanatatea voastra:2dr:x

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

:cr:cr:cr Nu pot sa mai merg cu Frontera dar ...

ALIN :h5

Editat de alin-jeep
Link spre comentariu

Nu ma stiu cu roadbook-ul, dar sper sa ne explice maine domnii organizatori ...

De abea astept sa vedem o noua experienta in ale offroadu-lui.:banana:tk :2dr

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

Salutari! A fost o iesire super reusita cu nervi intinsi la maxim,cu adrenalina cu distractie cu rataciri cu trolieri cu de toate.Poze am sa pun mai tarziu.Felicitari celor doi organizatori @Dakar si @Ted :h5:br:bravo

Editat de Ile Dacian

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Link spre comentariu

Salutare!

Ma bucur ca v-ati simtit bine, sper ca traseul a fost pe placul tuturor.

Haideti cu impresii, critici, sugestii, filmulete, poze...toate sunt binevenite:h5,:grin:.

Clasamentul il are @Dakar, il rog pe el sa posteze.

Ne vedem la urmatoarea.....surprise....:banana

Link spre comentariu

Bravoo domnilor participanti , organizatori, premianti!!! Vedem cum facem incat sa iasa si un montaj din materialele foto -video, asta daca ma sensibilizati putin.....:dr4:B

Link spre comentariu

Salutare!

Haideti cu impresii, critici, sugestii, filmulete, poze...toate sunt binevenite:h5,:grin:.

Am sa vin eu cu o critica: Mai puteati astepta vreo doua saptamani si prindeam si eu concursul - ca m-am saturat sa ma tot uit la voi doar pe net :ang1

Impresii - impresia mea e ca a fost foarte tare! Felicitari!

Si sa faceti 'surprise'-ul ala cat de repede, ca uite, vin si eu curand in tara si nu am prea mult concediu.

M-as distra si eu cu voi oleaca prin noroaie! Palmele mi le-am batucit la munca, da ma manca talpa.....

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Salutare!

Salutare,

Important este ca am ajuns toti cu bine si ca distractia a fost pe masura. Felicitari tuturor :br:br a fost o iesire de nota 20 , o asteptam pe urmatoarea cu mare bucurie si mancarimi in talpa . Criticile dupa o asa iesire nu-si au locul aici , de imbunatatit este loc de mai bine oriunde dar asta e un efort comun. Bravo si multumim pentru implicare @Ted & @Dakar.

Minusuri---- Lipsa majoretelor promise:))

Bravo si felicitari

Link spre comentariu

Intr-adevar a fost reusit concursul. Sunt curios cand se va face urmatorul. Singura mea critica e ca inca imi astept premiul :old :grin:

Link spre comentariu

Ordinea sosirii din "Marea Rataceala"

01. Mircea si Fifi, pe o superba Suzuki - s-au ratacit 2h 25min

02. Eugen si Rica, calare pe un Pajero - 2h 40min

03. Narcis si Darian, pe a lor Toyota - 3h 33min - premiu special: "ajuta-ti aproapele si spera la o bere"

04. Dorin Pop si Calin, Patrol-atori / Peter si Laszlo, Daihatsu - 3h 45min

05. Florin si Simona, rataciti intr-un Patrol - 4h 10min - premiu special: "sensul giratoriu" sau "pe aici, ca pe acolo am fost"

06. Laza (Tati) si Serban, Pajero-sti, - 4h 15min - premiu special; "hai mama dupa mine"

07. R si R (rrrrrrrr) forjand un LR Discovery ALB (ca verde e al meu) 4h 25min - premiu special: "e prea usor, ne troliem pe acolo"

08. Mihai si Dan, Ferosa ALB - 4h 40min

si fiindca cei de mai sus au spus ca au trecut prin toate CP-urile, urmatorii au recunoscut ca au pierdut unul

09. Dorin si Luci (capi di tutti i capi), pe un "Mai tu Bisi" - 2h 40min - si premiul "lasa CP-ul, dai bataie ca ne asteapta ceaunul"

10. Dacian si Bogdan, tot Patrol-atori - 3h 20min - premiul: "baltoaca" sau "in apa pan' la genunchi, copiloate"

si nu in ultimul rand: Coco si al lui copilot care au intrat in traseu de cu noapte.

Ma bucur ca v-ati distrat.

Traseul a avut 25 km si toti l-au incadrat la un "traseu moderat"

Editat de DaKaR
Link spre comentariu

:sh2....ati observat ca timpul e de locul trei !!!!nu?? :h5:tk

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Link spre comentariu

Cp-urile p..ii:ha::ha::ha::ha: l-ati incurcat extrem pe dorin:t1:uameni:j:bannana. Facem una mai smechera in septembrie pe 15? Daca ati sti ce-i omenia si v-ar pasa de un om biet om necajit:cr1

Link spre comentariu

Cp-urile p..ii:ha::ha::ha::ha: l-ati incurcat extrem pe dorin:t1:uameni:j:bannana. Facem una mai smechera in septembrie pe 15? Daca ati sti ce-i omenia si v-ar pasa de un om biet om necajit:cr1

Da una oricat de smechera in august nu se poate?! :grin: Sa apuc si eu inainte de prezentarea la locul de munca. (apropo de omul necajit)

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

chiar ca ar trebui iesit mult mai des!!in formatul trecut a fost perfect..nici departe,nici aproape..multumim celor care chiar au pus la cale ceva interesant..vorbeam zilele acestea cu ceausescu si-mi zice:ba daca nu ma impusca iliescu si cu trupa lui jur ca luam aro-ul meu si ma bagam alaturi de voi si nu numai ca gaseam toate c.a p.eurili dar mai si faceam cateva!!bravo,am zis,asa am facut si noi,cei doi radu si promit ca data viitoare am sa intorc si celelalte foi si am sa le si studiez!!

Link spre comentariu

[ATTACH=CONFIG]183227[/ATTACH]

Ai ajuns gornist in armata Mariei Tale, Imparate?! :ha:

@DaKaR.jpg.a38dad410cc2ceb3b7e5a8b5119e7788.jpg

Editat de crisguide

Link spre comentariu

Lasati vorbaria! cand e urmatoarea?

Promit sa nu-l mai las pe fecior-miu' la bere rece (se pare ca inca nu-i antrenat:old), poate data viitoare oi putea si eu sa-mi scot si eu autobuzul la padure

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare