jighi Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Daca are cineva curajul sa ma insotesca sa scrie aici...:grin:...noroi e gros si en gros..:ha:...a plouat zilnic in zona... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Iunie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2013 Re: Maine ies la noroi...zona stefesti..ph... ma cam stors off pe ziua de ieri dar a meritat... Am trecut printr o experientza..nouoo...am urcat cu motorul si am coborat in troliu electric...ma tradat ambreiajul......:hw...la 11 am iesit din padure... filmarile sunt de cacao...cu tel... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Iunie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2013 Re: Maine ies la noroi...zona stefesti..ph... ceva mai clar..:grin: pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 Re: Maine ies la noroi...zona stefesti..ph... Sa-ti fie de bine mestere :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Iunie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2013 Re: Maine ies la noroi...zona stefesti..ph... mi a fost...o luna nu mai vreau off... pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai T Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Maine ies la noroi...zona stefesti..ph... mi a fost...o luna nu mai vreau off... daaa, siiigur... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinake Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Maine ies la noroi...zona stefesti..ph... Bravo Jighi,sa iti fie de bine. p.s. iti multumesc mult pentru suruburile pe care mi le-ai dat,se potrivesc perfect.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate