buhu Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Salut, am o intrebare catre cei care sant mai in tema ! La Jeep am la faruri si la lampile din spate becuri cu un suport diferit de cele normale H1, H4 sau H7. Pun o poza ca sa se inteleaga mai bine : Intrebare : Exista vreun adaptor sau mufe sau orice alta varianta, sa pot pune becuri normale ? http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Becuri-Grand Cherokee 2,7 CRD Vision Salut, am o intrebare catre cei care sant mai in tema ! La Jeep am la faruri si la lampile din spate becuri cu un suport diferit de cele normale H1, H4 sau H7. Pun o poza ca sa se inteleaga mai bine : [ATTACH=CONFIG]181922[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]181923[/ATTACH] Intrebare : Exista vreun adaptor sau mufe sau orice alta varianta, sa pot pune becuri normale ? adaptor din ce stiu nu exista dar ce am inteles ca se poate este ca suportul in care intra becul sa poata fi schimbat cu un suport pentru bec normal. si eu am aceleasi becuri ca si tine pe ZJ-ul meu cel putin ala de semnalizare e P27/7w si costa undeva intre 15 si 24 de lei bucata la o cautare pe interne gasesti si magazine on line care vand asta. legat de celalalt nu prea imi dau seama sa ma prind ce tip de bec este dar pare sa fie un HB1 si cred ca daca e asta e lafel ca la ZJ si e de 45/60W singura varianta ar fi sa schimbi tot farul dar din pacate stiu ca nu ai mai multe tipuri de far cu mai multe tipuri de soclu...poate eventual sa schimbi soclul??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Becuri-Grand Cherokee 2,7 CRD Vision : [ATTACH=CONFIG]181922[/ATTACH] Asta arata mai degraba ca un 9005XS sau 9006XS http://www.wjjeeps.com/lamps/lamps.htm It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Becuri-Grand Cherokee 2,7 CRD Vision Eu unu propriu si personal nu m-am intilnit cu adaptoare....cu toate ca ar fi cea mai comoda solutie. Din pacate schimbarea mufelor presupune si pierderea sistemelor de prindere de pe soclu,nu-i o varianta prea fericita. Totusi, conform listei de mai sus se pot cauta pe net si ......ca toti posesorii de jeep,cumperi profilactic :ha: Eu asa am fost instruit de fostul care mi-a inmanat masina cu un bec faza scurta ars in cotiera-sa stiu ce cumpar ca doar ce le-a schimbat el....:grin: Pt pozitii din lampile spate a fost inventiv si a folosit niste leduri..cam neortodox dar,in sfirsit, merg si sunt inca ok... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Iunie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Becuri-Grand Cherokee 2,7 CRD Vision Asta arata mai degraba ca un 9005XS sau 9006XS http://www.wjjeeps.com/lamps/lamps.htm da, e 9006XS, da m-a dispera astia cu preturile lor , am cumparat azi, gasesti doar la reprezentanta si m-a costat 19,60 € , la Toyota imi iau 6 bucati pe banii astia :hw http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nstionut Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Re: Becuri-Grand Cherokee 2,7 CRD Vision Pe faza scurta ai hb4 iar pe faza lunga si in proiectoare hb3....pe spate e ceva cu P24 sau 27 nu mai stiu exact...pe fata mai le spune 9006 si 9005....scrie si pe becuri daca te uiti pe ele sau pe sticla de la faruri si de la proiectoare...se gasesc la preturi rezonabile nu numai pe net sau in reprezentanta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Becuri-Grand Cherokee 2,7 CRD Vision Pe faza scurta ai hb4 iar pe faza lunga si in proiectoare hb3....pe spate e ceva cu P24 sau 27 nu mai stiu exact...pe fata mai le spune 9006 si 9005....scrie si pe becuri daca te uiti pe ele sau pe sticla de la faruri si de la proiectoare...se gasesc la preturi rezonabile nu numai pe net sau in reprezentanta la reprezentanta la philips 19 euro un hb3 nu mi se pare prea rezonabil :) dar in fine asta e in functie de bugete :) pe un bec mai mult de 10 euro nu mi se pare ca merita mai ales cat stiu cat dau producatori pe un bec :)si pot sa spun ca nu depaseste 3 euro :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rohhan Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Becuri-Grand Cherokee 2,7 CRD Vision salutare!! Ma bag in seama pentru ca am "experienta" la capitolul asta adica am disperat cati bani am dat pe rahaturile astea de becuri..... Faza scurta sunt HB4A in jur de 50-60 ron bucata:)....... La un moment dat n am mai vrut sa dau bani pe ele si am desfacut frumos farurile de pe masina si cu o freza micuta am facut un sant aditional ca sa se poata potrivi un bec simplu HB4 care sunt 30 setul de 2 bucati cu lumina rece alba sau albastra .... Adaptor nu exista crede ma ca am cautat solutii pina am obosit .... asa ca dac ai putin timp si vointa poti rezolva problema asta.....cel putin pe faza scurta CREDENDO VIDES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Re: Becuri-Grand Cherokee 2,7 CRD Vision din cate imi aduc aminte gasiti becuri la unul din magazinele de pe maica domnului; am mai vazut prin austria, la niste preturi decente (1 euro bucata)... jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bradnik Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Becuri-Grand Cherokee 2,7 CRD Vision avand in vedere ca nu se gasesc becuri mai bune HB4A adica un Osram Night Breaker sau un Philips Bluevision (acum am Osram halogen si nu vad nimic noaptea pe asfalt ud) am sa incerc si eu varianta cu santul facut cu freza si sa incerc sa montez un HB4.Sper sa nu stric nimic :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate