Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme supape l200

ady_petre

Postări Recomandate

In urma unei urcari la munte cu L 200 a aprut o bataie metalica la motor. Am fost la un service din zona si au constatat ca in filtrul de aer se intoarce compresia, asta a fost exprimarea, si ca am o bataie la tacheti. Intrebarea mea este la acest model de masina tachetii se pot regla? Daca trebuie sa inlocuiesc supapele asa cum mi s-a zis, nu este mai rentabil sa imi iau o chiuloasa gata echipata din UK la 450 lire cu tot cu transport. Problema este ca la noi in zona se cam feresc sa schimbe supape, sau sa reformulez le schimba dar nu garanteaza ca functioneaza ok dupa.

Multumesc anticipat ptr sfaturi.

Masina este un L 200 din 2004 2,5 td de 115 cp

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme supape l200

problema rezolvata partial. Dupa desfacerea capacului de la culbutori am constatat ca s-a rupt camasa de plastic din capatul surubului de reglaj de la tachetul de pe evacuare si ca era sarita pastila de metal. Am reglat fara si acum nu mai face. Incerc sa gasesc un alt surub de reglare cu tot camasa si pastila si intre timp nu mai circul cu masina. Daca aveti idee unde se gaseste asa ceva va rog sa scrieti aici, deoarece pe programul de la unix nu am gasit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare